Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A gener 2015 - "Un espai a disposició de la gent"
 
Versió per imprimir
  • Un espai a disposició de la gent

    La Revista. Amb el voluntariat i els simpatitzants de Gent d'Alella estem distribuint una nova Revista dedicada a la situació de les vinyes i a les inexistents novetats sobre la recuperació dels Escolapis. Amb el títol “Salvem la nostra identitat” desgranem la nostra opinió i preocupació sobre la pèrdua de patrimoni arquitectònic, o sobre l'excessiva pressió fiscal al municipi, a més d'altres temes. Necessitem la teva opinió per a fer aquesta revista el més útil i atractiva possible, per això et demano que ens contactis amb les teves idees i propostes. Aquest també és el teu espai.

    Per afrontar amb èxit aquests mesos previs a les municipals 2015, volem incorporar un/a estudiant en pràctiques. Estudiant de polítiques amb coneixement de programació i disseny web, o be d'aquestes matèries però amb interès per la política local.

    El nou Reglament de Participació ha de permetre una millor i més eficaç interrelació entre la ciutadania i el govern municipal. No recull moltes de les propostes que Gent d'Alella va fer per a facilitar la codecisió en els aspectes més importants del municipi. Malauradament, tampoc la majoria de les al·legacions que un veí del nostre poble ha presentat per a millorar la nostra democràcia local. Ens agradaria tenir més força a l'Ajuntament per a no desaprofitar aquest talent.

    Gràcies. Finalment, vull donar-vos les gràcies per a la vostra contribució a la construcció de la nostra comunitat durant l'any passat. Sigui la que sigui, perquè inclús quan aparentment no  hi és, hi és ni que sigui per omissió. I gràcies també a les persones que van assistir a les reunions de barri convocades per l'Ajuntament. Celebrem que primer Mas Coll i després Can Magarola, hagin creat els seus grups de whatsapp per a estar en contacte. Animem la resta de nuclis i urbanitzacions a que s'organitzin, i creien AAVV aquelles que no en disposen. La feina que es fa des de Can Comulada, per exemple, és un estímul per a tots nosaltres.

Pujar al principi de la pàgina