Filtrar esdeveniments
Escrit ERC+SxA març/abril 2015. "Molta feina feta i amb voluntat de fer-ne més"
 
Versió per imprimir
  • Des de fa dotze anys ERC, -els primers vuit amb La Garnatxa i els darrers quatre anys amb Sumem per Alella-, hem estat els responsables d'encapçalar el govern del nostre poble. I aquest llarg recorregut l'hem fent combinant de forma equilibrada la gestió de les carpetes del dia a dia amb la feina potser poc visible però persistent i continuada dels projectes de més gran abast. Algunes d'aquestes carpetes les vam trobar obertes damunt la taula o fins i tot estratègicament arraconades. En molts casos, ha estat necessari recuperar-les, reobrir-les, reordenar-les, incorporar nous criteris, dotar-les de recursos i superar llargs processos i tramitacions per poder trobar la millor solució possible. També n'hem obert moltes de noves que han anat convertint Alella en el poble que tenim avui. Ens sentim fidels complidors dels compromisos adquirits i especialment satisfets d'haver-ho pogut dur a terme aquests darrers anys en el context de crisi econòmica.

    Així doncs, en aquest darrer mandat municipal, entre d'altres, hem culminat el procés de preservació del nostre territori i la planificació urbanística dels propers vint anys, amb l'aprovació definitiva del POUM. Hem donat una solució definitiva a la construcció del nou espai cultural al carrer Santa Madrona. Hem treballat intensament per assolir compromisos que donin viabilitat a la Torre del Governador. Hem prioritzat i incrementat els serveis a les persones. Hem creat nous espais públics i hem millorat els existents. Hem aconseguit un alt grau de transparència i ens hem dotat d'instruments que afavoreixen la participació ciutadana. Hem posat en valor el nostre territori vitivinícola dotant-lo d'eines de desenvolupament turístic i econòmic. Hem consolidat la sanejada economia del municipi i hem anat reduint la pressió fiscal dels alellencs i alellenques.

    Els nostres principis han estat en tot moment la proximitat a les persones, el coneixement del territori, la honestedat i el rigor, perseguint sempre el bé comú i entenent que la suma de persones i sensibilitats diverses és un valor que enriqueix el nostre projecte. Amb aquest mateix tarannà i compromís, des d'ERC+SxA, volem continuar treballant pel nostre poble durant els propers quatre anys, convençuts que estem en disposició de continuar tancant carpetes i d'obrir-ne tantes de noves com sigui necessari. Tot això ho podrem fer si comptem, una vegada més, amb el suport i el recolzament de totes i tots els que compartiu la nostra manera d'entendre i ser d'Alella. Suma't-hi!

Pujar al principi de la pàgina