Notícies
Publicat el 8 d'octubre de 200908.10.2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Passeig per Alella amb les pintures de Rosa Agenjo

L'artista alellenca exposa les seves obres a l'espai de la Rectoria del 9 al 25 d'octubre
Gràcies a l'acord assolit entre l'Ajuntament i la Parròquia de Sant Feliu, l'espai de la Rectoria obrirà un cop més les seves portes al públic per acollir l'exposició Alella, mite i vida quotidiana, de la pintora Rosa Agenjo. Es tracta de la segona proposta promoguda per la regidoria de Cultura a la Rectoria després de l'exposició Cartells de Festa Major.
L'obra pictòrica d'Agenjo convida a una passejada per Alella a través de la mirada curiosa i el traç precís de les seves pinzellades. L'exposició, que es podrà veure del 9 al 25 d'octubre, és una mostra ens ajudarà a descobrir el nostre passat a través d'imatges bucòliques, místiques i encisadores.
La col·lecció de pintures a l'oli de Rosa Agenjo ens transporta als temps  remots dels nostres avantpassats, els ibers laietans, si bé també evoca imatges de la vida quotidiana del passat més recent.
Les obres exposades recullen costums i tradicions del poble i ens conviden a recuperar la memòria fent parades en aquells indrets que han marcat la identitat i la personalitat del municipi: el clima mediterrani, les vinyes com a representant principal del territori agrícola, la pagesia, la societat patriarcal, les festes populars i els rituals religiosos; un mosaic d'elements de gran contingut social i cultural que ens envolta i ens confereix personalitat.

Inauguració, divendres 9 d'octubre a les 20h.
Horaris: Dijous i divendres de 18.30 a 20.30h; dissabtes i diumenges d'11 a 14h
Visites guiades per l'artista: dissabte 10 i diumenge 11 d'octubre de 12 a 13h.

Pujar al principi de la pàgina