Portada|Ajuntament|Convenis de col·laboració
 
Versió per imprimir
Convenis de col·laboració

 Registre de convenis de col·laboració i cooperació subscrits per l'Ajuntament d'Alella i altres administracions, entitats i/o agents privats. 

RELACIÓ DE CONVENIS SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT D'ALELLA I ALTRES ADMINISTRACIONS, ENTITATS I/O AGENTS  PRIVATS DURANT L'ANY 2022

 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i Òmnium Cultural per a l'adhesió al circuit de cinema infantil. (Aprovat per Decret el 14 de febrer de 2022). Dotació econòmica: 968 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella per a la cessió d'un gos a l'Ajuntament d'Alella per la prestació del Servei d'Unitat Canina com a suport al Servei de la Policia Local del municipi, entre l'agent guia de la Policia Local 1030, propietari del gos. (Aprovat per Decret el 18 de febrer de 2022).  Sense aportació econòmica. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i l'Agrupació d'Astronomia d'Alella per regularl'accés a Can Magarola i la utilització del telescopi model Celestron C-14, propietat de la Universitat de Barcelona. (Aprovat per Decret l'11 de març de 2022). Sense aportació econòmica. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i el Consell Comarcal del Maresme per a la delegació parcial de competències per a la prestació dels projectes “Suport peonatge serveis municipals” en el marc de la política activa d'ocupació Programa i treball formació, convocatòria 2022. (Aprovat per Decret el 14 de març de 2022). Aportació econòmica: 1.925 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i l'Associació cultural Revista Alella. (Aprovat per Junta de Govern el 24 de març de 2022). Dotació econòmica: 10.000 euros.
 • Addenda. Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i el Consell Comarcal del Maresme de delegació parcial de competències per a l'execució  del projecte "Auxiliar de suport al públic", dins del marc de la política activa d'ocupació del programa de treball i formació 2021. (Aprovat pel Ple de l'Ajuntament el 31 de març de 2022).  Sense aportació econòmica. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i la Sociedad General de Aguas de Barcelona, S.A.U. (AGBAR), per tal de dur a terme la creació d'un Fons de Solidaritat adreçat al col·lectiu de persones en risc d'exclusió social. (Aprovat per Decret el 6 d'abril de 2022). Aportació de 5.000€ d'AGBAR. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Escola Fabra. (Aprovat Junta Govern Local 21 d'abril de 2022 ). Dotació econòmica: 19.110 euros.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AMPA de l'Escola Fabra. (Aprovat Junta Govern Local 21 d'abril de 2022). Dotació econòmica: 9.550 euros.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Institut Alella. (Aprovat Junta Govern Local 21 d'abril de 2022). Dotació econòmica: 12.700 euros.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AFA de l'Institut Alella. (Aprovat Junta Govern Local 21 d'abril de 2022). Dotació econòmica: 6.350 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Escola La Serreta. (Aprovat Junta Govern Local 21 d'abril de 2022). Dotació econòmica: 7.875 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AFA de l'Escola La Serreta. (Aprovat Junta Govern Local 21 d'abril de 2022). Dotació econòmica: 4.000 euros.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AFA de la llar d'infants municipal Els Pinyons. (Aprovat Junta Govern Local 21 d'abril de 2022). Dotació econòmica: 525 euros.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i l'associació protectora d'animals ADANA destinada a finançar la gestió del Centre d'Acollida d'Animals municipal de Can Magarola. (Aprovat Junta de Govern Local 18 de maig de 2022). Aportació econòmica: 12.000 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Club Esportiu Alella Futbol Sala de suport a la celebració del 10è aniversari de l'entitat. (Aprovat per Decret el 8 de juny de 2022). Sense dotació econòmica. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i l'Institut d'Alella per al projecte patis oberts. (Aprovat per Decret el 9 de juny de 2022). Sense aportació econòmica
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i l'Associació Alella Poble Cuidador per la implementació d'una xarxa comunitària compassiva per a la millora del benestar de les persones en situació de cronicitat, d'atenció pal·liativa, i dels seus familiars. (Aprovat per Junta de Govern el 9 de juny de 2022). Aportació econòmica: 20.000 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i el Club Futbol Alella de suport als actes de celebració del centenari de l'entitat. (Aprovat per Junta de Govern el 2 de juny de 2022). Aportació econòmica: 6.000 euros
 • Addenda. Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i la Universitat de Barcelona per a la realització dels Juliols a la UB. (Aprovat per Decret el 22 de juliol de 2022). Dotació econòmica: 1.700 euros.

RELACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2021

RELACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2020

RELACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2019

RELACIÓ DE  CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2018

RELACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2017

RELACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2016

Pujar al principi de la pàgina