Notícies
Publicat el 14 de febrer de 201414.02.2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'enoteca proposa l'Enotast
L'Oficina de Turisme ofereix una programació mensual de tast de vins que es complementarà els mesos de bon temps amb altres activitats nocturnes.

Amb l'objectiu d'ampliar i reforçar l'oferta d'enoturisme del municipi, la nova Regidoria de Promoció d'Alella ha elaborat una programació estable de tast de vins i harmonies, de periodicitat mensual, que es desenvoluparà els dissabtes al migdia a l'enoteca de l'Oficina de Turisme. Aquestes sessions es complementaran amb altres activitats nocturnes amb components artístics i culturals que es realitzaran a diferents espais del poble durant els mesos de bon temps. Les noves sessions de tast de vins, que s'han batejat amb el nom d'Enotast, prenen el relleu de  les trobades del Club dels Vins i també estaran guiades i dinamitzades per la sommelier Rosa Vila. L'Enotast està dedicat a una temàtica adient a cada època de l'any i inclou el tast de dos vins triats especialment per a l'ocasió, una harmonia i activitats relacionades.

La programació d'Enotast arrenca el proper dissabte 22 de febrer amb la proposta: "Vi i carnestoltes", en la qual tastarem el Negre Criança (Alella Vinícola) i Blanc 2012 (Bouquet d'Alella), acompanyats de botifarra d'ou i botifarra blanca. A més es farà un concurs de disfresses d'ampolles de vi. Tothom qui vulgui està convidat a participar en aquest concurs. Al final de la sessió, els assistents votaran la disfressa que més els agradi. La proposta guanyadora rebrà un premi.

Cartell enotast febrer

Programa Enotast

Més informació des d'aquest enllaç

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

Pujar al principi de la pàgina