Equipaments i serveis
 
Versió per imprimir
Jutjat de Pau i Registre Civil
On trobar-nos
 • Horari:
  Horari obert al públic: 9 a 14 h.
Jutjat de pau
 • Les dependències judicials s'han dignificat amb el seu trasllat al carrer de Santa Teresa, un espai condicionat per l'Ajuntament que també acull la seu de tres entitats.
  El Jutjat de Pau es va traslladar el gener de 2009 a la seva nova seu, situada a la planta baixa del número 49 del carrer de Santa Teresa, a la cantonada amb el carrer d'Eduard Serra i Güell. L'edifici ha estat llogat per l'Ajuntament per reconvertir-lo en dependències municipals i acull també la seu de tres entitats del municipi: l'Associació Cultural Revista Alella, la Polifònica Joia i l'Associació Dones Solidàries d'Alella.
  Amb el canvi, es dignifiquen les instal·lacions del jutjat, que compten amb una sala de casaments més amplia, lluminosa i moderna. També milloren l'espai d'atenció al públic, amb una oficina més espaiosa i funcional. El jutjat manté el mateix número de telèfon (el 93 555 82 05) i l'horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 a 14h. L'Ajuntament va llogar l'edifici a finals de 2007 i hi ha invertit prop de 50.000€ en el seu condicionament.

  Els casaments se celebren divendres

  Titular: Rosa Moraleda Vila 

Pujar al principi de la pàgina