Filtrar esdeveniments
Mes anteriorAgostMes següent
DlDtDcDjDvDsDg
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Mes anteriorSetembre
DlDtDcDjDvDsDg
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per serveis Obrir/tancar filtre
Serveis
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Agenda
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
DISSABTE
23
MARç
2013
13:00 h
Tercera trobada del Club dels Vins
Lloc Oficina de Turisme
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu Gratuït

Tercera trobada del Club dels Vins de l'Enoteca

Tastarem i parlarem dels vins de la DO Alella i de la gastronomia del Maresme, amb la sommelier Rosa Vila. A la trobada ens acompanyarà Joan Morales, director de la revista Descobrir Catalunya, que ha dedicat el número del mes de març al "Maresme Gastronòmic".

Descobrir Catalunya. Maresme Gastronòmic



La capçalera de reconegut prestigi "Descobrir Catalunya" ha dedicat la capçalera del mes de març al Maresme Gastronòmic. El setmanari repassa de la mà dels periodistes Elena Cuesta, Albert Calls, Judith Vives, Francesc Castro i  Teresa Vallbona les joies de la cultura gastronòmica del Maresme: el vi de la DO Alella ("El nèctar dels déus"), el pèsol ("La perla verda) ,la maduixa de la Vallalta ("Vermelles, intenses i úniques"), la pesca ("Tresors amb gust de mar") i la cirera d'en roca ("El diamant vermell), uns reportatges il·lustrats pel fotògraf Jordi Play que recullen la vida de la comarca a l'entorn d'aquests productes que li han donat fama internacional. No en va, la presentació és a càrrec de la principal ambaixadora de la cuina maresmenca, la restauradora Carme Ruscalleda. L'elaboració d'aquest reportatge ha comptat amb el suport del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal a través del projecte Productes de la Terra Maresme.

La gastronomia maresmenca és un valor a l'alça tal i com es ve constatant a les darreres edicions de les jornades gastronòmiques i de les fires de productes de proximitat. Aquesta activitat no només dóna a conèixer el producte alimentari local entre els maresmencs i maresmenques sinó que és un important pol d'atracció per al turisme de proximitat.

Duant aquest mes de març el Maresme està duent a terme les VIII Jornades Gastronòmiques del Vi de la DO Alella, una edició que ha ampliat el seu àmbit d'actuació als municipis que, tot i no formar part de la DO, es troben a l'entorn i, entre aquests, es troba per primera vegada Barcelona.


Una cita per als més curiosos: El Club dels vins!

Vols aprendre sobre vins? T'agrada compartir les teves impressions sobre el vi? Vols apropar-te al món del vi professional d'una manera informal i agradable? Vine al Club dels vins!.
Et proposem una cita a l'Enoteca per a degustar els vins en promoció, però d'una manera molt especial i amb la companyia de la sommelier Rosa Vila. El Club dels vins vol ser una reunió d'amics del vi que es troben periòdicament una estona per degustar bons vins, per compartir experiències i per descobrir curiositats d'aquest món.

Calendari de trobades del Club dels vins 2013: Dissabte 23 de març, 20 d'abril, 25 de maig, 15 de juny i 13 de juliol. Us esperem!

Pujar al principi de la pàgina