Notícies
Publicat el 3 de juliol de 202403.07.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella rep el reconeixement d'administració capdavantera en maduresa digital
Reconeixement maduresa digital

L'Ajuntament d'Alella ha rebut, per tercer any consecutiu, el reconeixement per la seva Maduresa Digital dins dels distintius que atorga cada any l'Administració Oberta de Catalunya (AOC) a les administracions catalanes capdavanteres en administració digital i govern obert. Alella és una de les administracions locals millors posicionades dins de la categoria de municipis d'entre 5.000 i 20.000 habitants, on ocupa la primera posició en la llista dels deu municipis Top10 d'aquesta franja de població. L'index de maduresa digital de l'Ajuntament d'Alella arriba al 82%. 

La IX edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha reconegut els ens capdavanters en transformació digital i govern obert. Enguany han estat guardonats amb un dels Reconeixements Administració Oberta 100 ens locals catalans (12 més que l'any passat) repartits en set categories d'acord amb el nombre d'habitants dels municipis i la seva naturalesa.

L'acte de lliurament dels guardons s'ha celebrat aquest dimarts 2 de juliol al Teatre Auditori de Salou i ha comptat amb la presència del secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital del Govern de la Generalitat de Catalunya, Marc Realp, la presidenta de Localret, Pilar Díaz, l'alcalde de Salou, Pere Granados i el director gerent de l'AOC, Santi Gallardo.

La sessió s'ha pogut seguir en directe a través del canal de Youtube de l'AOC des d'on podeu recuperar el vídeo de l'acte.

 

Podeu consultar els indicadors avaluats en aquest enllaç

MAduresa digital

  Reconeixements de municipis de 5.001 a 20.000 habitants  
 
1. Llinars del Vallès
2. Parets del Vallès
3. Montornés del Vallès
3. Arenys de Munt
3. Sant Sadurní d'Anoia
3. Torelló

Top10. Alella
Top10. Polinyà
Top10. Palau-solità i Plegamans
Top10. Sant Antoni de Vilamajor
Top10. Santa Margarida i els Monjos
Top10. Caldes de Montbui
Top10. Sant Fruitós de Bages
Top10. La Garriga
Top10. Cardedeu
Top10. Masquefa
Top10. Castellbisbal
Top10. Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró

Pujar al principi de la pàgina