Notícies
Publicat el 30 de novembre de 202330.11.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Actualització del cens electoral de ciutadans de la UE per a les Eleccions Europees
Eleccions europees 2024

El 9 de juny se celebren les eleccions en el Parlament Europeu en les quals podran votar els ciutadans i les ciutadanes de tots els països de la Unió Europea residents a Espanya sempre que estiguin inclosos al cens electoral vigent d'aquestes eleccions i siguin majors d'edat el dia de la votació.  Per formar part d'aquest cens cal fer la inscripció prèvia al padró municipal i manifestar la voluntat d'exercir el dret de vot abans del 30 de gener de 2024.

Com fer-ho?

a) Per internet:


b) A l'Ajuntament de residència, emplenant l'imprès de Manifestació vot permanent i presentant el document d'identitat (NIE, passaport o document del país d'origen).


c) Per correu postal: la ciutadania que hagi rebut la comunicació de l'INE al seu domicili poden fer la inscripció en el cens electoral emplenant la declaració formal continguda en la notificació, signar-la i enviar-la a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral corresponent, per correu postal, sense necessitat de franqueig postal. 

Les persones que hagin manifestat en qualsevol moment la seva intenció de vot ja estaran incloses en el cens per a les eleccions al parlament europeu de 9 de juny de 2024, si posteriorment no hagin presentat declaració formal en sentit contrari.

Termini de sol·licitud:
La manifestació de la voluntat de votar a Espanya per les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024 es pot presentar fins al dia 30 de gener de 2024.

Més informació en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina