Notícies
Publicat el 19 d'octubre de 202219.10.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament organitza una segona trobada amb nous veïns i veïnes d'Alella
Segona trobada nouvinguts

Una vintena de persones empadronades en els darrers mesos a Alella van participar en la segona trobada de benvinguda als nous veïns i veïnes d'Alella organitzada per l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Alella. A la recepció, que es va celebrar aquest dimarts, 18 d'octubre, a la Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, van participar persones procedents de diferents barris del municipi que s'han empadronat al municipi en els darrers mesos.

Durant l'acte, l'alcalde d'Alella, Marc Almendro, va explicar a les persones nouvingudes alguns trets destacats del poble i va donar una pinzellada del pressupost municipal, destacant el procés de pressupostos participatius que es posa a prova per primera vegada,  i dels principals recursos, serveis i equipaments que els veïns i veïnes d'Alella tenen al seu abast.

A la trobada també es van resoldre dubtes i es va poder copsar les inquietuds i opinions de les persones que han optat per viure al municipi i es va posar en evidència per part de les persones assistents a l'acte una satisfacció generalitzada per viure a Alella. 

Al març es va fer una primera trobada en la qual van participar una quarantena de persones. 

Pujar al principi de la pàgina