Notícies
Publicat el 6 d'octubre de 202206.10.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament posa en marxa el registre d'apoderaments
OAC

L'Ajuntament ha posat en funcionament aquest mes d'octubre el Registre d'Apoderaments amb el Servei Representa del Consorci AOC, un sistema que permet deixar constància de les representacions que la ciutadania, professionals i empreses, atorguen a tercers per actuar en el seu nom davant les administracions públiques. L'Ajuntament d'Alella és una de les primeres administracions locals que s'han adherit a aquest registre. 

Es tracta d'un registre d'apoderaments comú de les administracions públiques catalanes. El servei facilita els tràmits de representació, ja que permet consultar d'ofici els apoderaments de tots els registres electrònics integrats dins del Servei Representa, i, per tant, no cal adjuntar als formularis la documentació sobre la qual es fonamenta la representació.

L'apoderament es pot atorgar a qualsevol persona física o jurídica. Els apoderaments poden ser de tres tipus: general, en el qual la persona apoderada pot actuar en qualsevol actuació administrativa i davant qualsevol Administració; per exercir la representació davant d'un organisme concret o bé fer-lo únicament per efectuar determinats tràmits. 

Es recomana fer la inscripció en aquest registre en els casos d'actuacions reiterades d'una persona en nom d'una altra. Més informació en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina