Notícies
Publicat el 5 d'octubre de 202205.10.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Visita d'una delegació d'electes de Malta
Visita delegació de malta

Una delegació de representants del Consell Regional Oriental de Malta ha visitat aquest dijous, 6 d'octubre, l'Ajuntament d'Alella i altres equipaments culturals del municipi en el marc del projecte “Create2020 – Investing in the cultural and creative capacity skills in Malta's public sector”.

Es tracta d'un projecte gestionat pel mateix Consell Regional Oriental de Malta i cofinançat pel Fons Social Europeu, que té com a objectius principals visitar governs locals europeus per generar un procés de transferència i adquisició de coneixement; observar iniciatives de gestió cultural; ampliar la dimensió internacional dels municipis i del consell regional a través de la cooperació amb altres governs locals europeus; i reforçar la cooperació i la creació de xarxes transnacionals a través de l'intercanvi de bones pràctiques i la cooperació.

En la seva visita a Alella, el Consell Regional Oriental ha estat representat pel seu president, Anthony Chricop; alcaldes i alcaldesses com John Pilow, Conrad Borg o Margaret Baldacchino; tècnics del Consell Regional Oriental i representants del Consell de les Arts de Malta. La delegació ha estat rebuda per l'Alcalde d'Alella, Marc Almendro, i la Regidora de Cultural, Elisabet Vilaró, que han explicat als electes maltesos els trets principals del municipi. Després de signar el llibre d'honor d'Alella, tota la comitiva s'ha desplaçat a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella i a Can Manyé, per conèixer de primera mà els equipaments i l'oferta cultural del municipi. 

Coordinada per la Diputació de Barcelona, la visita de les autoritats malteses s'ha centrat a Barcelona i a les comarques d'Osona i al Maresme. A més d'Alella, també s'han desplaçat a les localitats maresmenques de Vilassar de Mar i Caldes d'Estrac.

Pujar al principi de la pàgina