Escrit Alella Primer-PSC juliol/agost de 2021. "Sí a la concòrdia"
 
Versió per imprimir
Alella primer PSC
  • Amb la concessió dels indults s'obre solemnement un nou temps a Catalunya i a Espanya. Un nou temps de retrobament i de concòrdia entre catalans, primer, i entre el conjunt d'espanyols, després. 

    El diàleg ha de guiar aquest nou temps polític que reclama alçada de mires a totes les parts: ara és el moment de dir la veritat, de ser honestos i fer plantejaments possibles. Ara és el moment de treballar junts per avançar plegats. 

    És l'hora de parlar, d'escoltar, de discutir, de negociar. D'encaixar mans per tancar acords que responguin a la voluntat de reforçar els llaços que ens uneixen a tots i a totes.

    És l'hora de deixar enrere el patiment, la confrontació, els recels i la desconfiança. 

    És l'hora de fer renéixer la Catalunya que despertava admiració a tot el món per ser una terra d'acollida, plena de talent i amb una enorme capacitat d'emprenedoria. 

    És l'hora d'anar plegats, de convertir la discrepància en un motor de canvi que ens ajudi a avançar i a recuperar el temps perdut. 

    És l'hora de fer tornar la Catalunya que tant hem trobat a faltar. 

    Catalunya necessita un nou inici, i els catalans i les catalanes han de saber que els socialistes catalans, des dels ajuntaments, des del Parlament, des de totes les institucions on hi tenim representació, també al Govern d'Espanya i, sobretot, a peu de carrer, treballarem incansablement, com hem fet sempre, perquè Catalunya abandoni el carreró sense sortida on fa massa temps que ens hem instal·lat i per refer els llaços trencats, tant dins la societat catalana com entre Catalunya i la resta d'Espanya. 

    El PSC, fidel als seus valors fundacionals, vol seguir fent del respecte, la concòrdia, les reformes i la unitat civil del nostre poble la punta de llança de la nostra acció política. Aquest era l'imperatiu ètic que bastia el ferm compromís polític de Joan Reventós i aquesta és la nostra principal inspiració per afrontar amb decisió i ambició el repte immens que tenim per davant. Amb realisme i unitat. Amb optimisme i voluntat compartida d'oferir les millors propostes per al conjunt de la ciutadania de Catalunya.

    Us demanem que gaudiu amb prudència de la Festa Major i que tingueu unes molt bones vacances d'estiu plenes de seny!

Pujar al principi de la pàgina