Notícies
Publicat el 18 de setembre de 202018.09.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Ajuts extraordinaris per a persones afectades per la Covid-19
Ajuts persones

El 23 d'octubre finalitza el termini per presentar la sol·licitud d'ajuts extraordinàris per a persones afectades per la Covid-19.  Les bases específiques i la convocatòria per a la concessió d'aquests ajuts van ser aprovada per Junta de Govern el  17 de setembre. Els ajuts aprovats per Esquerra Republicana de Catalunya Sumem per Alella, i que compten també amb el suport dels grups de Ciutadans i Alella Primer-PSC, tenen com a objectiu poder donar un cop de mà a aquelles famílies més vulnerables i que han patit les conseqüències derivades de la crisi sanitària causada per la pandèmia.

S'hi poden acollir aquelles unitats familiars que considerant-ne el conjunt no superin els 65.000 euros d'ingressos i que no superin la quantitat de 30.000 euros per persona de la unitat familiar en la declaració de la renda del 2019.

L'ajut pot ser d'un màxim de 1.200 euros i servirà per fer front a les despeses de lloguers i subministraments (aigua, gas, electricitat i telecomunicacions) del període de l'1 de gener en endavant.

L'ajut a atorgar dependrà de la situació específica de cada cas tot atenent a dos criteris: la situació sociofamiliar i la situació econòmica de cada unitat familiar. Entre d'altres es tindrà en compte estar en situació d'atur, ERTO i també es valorarà la situació d'aquells autònoms que han cessat l'activitat o han vist reduïts els seus ingressos a causa de la pandèmia.

La quantia total que destina l'Ajuntament a aquests ajuts és de 150.000 euros i es poden sol·licitar des del 23 de setembre fins al 23 d'octubre de 2020.

Disposeu de tota la informació, així com els documents que s'han de presentar, en el següent ENLLAÇ

Pujar al principi de la pàgina