Notícies
Publicat el 7 de setembre de 202007.09.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Una commemoració institucional de la Diada amb mesures especials
Diada19

Enguany, a causa de la situació extraordinària que estem vivint i davant les mesures decretades pel Govern de la Generalitat per pal·liar l'evolució de la pandèmia de la Covid-19, l'Ajuntament s'ha vist en l'obligació d'organitzar una Diada diferent.

La voluntat continua sent la de poder celebrar-la amb les entitats del municipi, tot i que ha calgut modificar-ne el format.

Així, divendres dia 11 a les 11 hores, com cada any, s'iniciarà l'acte amb l'ofrena floral institucional a la plaça Germans Lleonart, amb l'Alcalde i la presència dels diferents grups municipals, sense públic.

A partir d'aquí, cada entitat que ho vulgui, també podrà fer la seva ofrena a l'hora que se li haurà assignat des de l'Ajuntament. Per això és molt important que es posin en contacte amb Alcaldia a través del correu-e (alella.alcaldia@alella.cat) o per telèfon (617.844.287) abans de dijous dia 10 a les 12 hores, per tal de confirmar la participació i tenir assignada una hora de lliurament.

Només podran participar de l'acte 1 o 2 persones màxim per entitat, per tal de no superar el màxim de 10 persones en reunió, i les ofrenes es faran cada 5 minuts. Les fotografies de totes les ofrenes seran publicades als mitjans institucionals. 

Des de l'Ajuntament es vol agrair la comprensió de totes les entitats, i se les emplaça a participar de l'ofrena d'enguany, tot i que no en les mateixes condicions, sí amb la mateixa il·lusió de sempre.

Pujar al principi de la pàgina