Notícies
Publicat el 15 de juny de 202015.06.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Reobertura gradual dels equipaments del municipi
Biblioteca

A partir d'aquest dilluns 15, i d'una manera gradual atenent les diferents circumstàncies i directrius de les autoritats sanitàries que concorren en cada cas, els equipaments del municipi aniran obrint les seves portes i reprendran de manera parcial o total les seves activitats. Com a norma general per accedir-hi caldrà tenir ben present l'obligatorietat de portar mascareta i de mantenir la distància de seguretat de dos metres.

El dia 2 de juny va reobrir l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), amb cita prèvia i determinades restriccions quant als tràmits que s'hi poden dur a terme. El dilluns 15 ho fa la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, també amb limitació de serveis. La sala d'exposicions Can Manyé anuncia la seva reobertura aquest dimecres dia 17 amb la mostra de l'artista Ona Boix que es va haver de suspendre a causa de la Covid-19. I amb l'inici de la fase 3 del desconfinament i el final de l'estat d'alarma es reprendrà l'activitat física (la gestió del municipi no tan sols no s'ha aturat sinó que s'ha vist intensificada amb suport telemàtic) a la resta d'equipaments municipals. Aquesta és la calendarització de la reobertura:

Ajuntament d'Alella: L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania va obrir el 2 de juny. Cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a alella.oac@alella.cat o trucant al 93 555 23 39 o el 617 18 68 60. A partir del 29 de juny està prevista la reincorporació gradual del personal de l'Ajuntament. Caldrà sol·licitar cita prèvia per a qualsevol gestió tècnica al 93 555 23 39 o 617 18 68 60 (de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h.) o a alella.oac@alella.cat.

Biblioteca Ferrer i Guàrdia: Servei de préstec amb cita prèvia i temps limitat. Feu arribar les vostres comandes anticipades. Podeu consultar el fons al catàleg: aladi.diba.cat. Horari: Tardes, de dilluns a dijous de 16 a 19 h. Matí: divendres de 10 a 13 h. Podeu demanar cita prèvia per correu electrònic, per telèfon al 93 555 90 55 en horari d'obertura o bé pel formulari de la biblioteca virtual. No estan disponibles la lectura a sala, Internet i +, l'accés al fons documental i sales de consulta i el préstec interbibliotecari.

Can Manyé: Reobertura el dimecres 17 de juny amb l'exposició 20,33 h, d'Ona Boix, mostra de pintura sobre seda de caràcter geomètric. Horari: dimecres, dijous i divendres de 17 a 20 h, dissabte i diumenge d'11 a 14 h. No cal cita prèvia. Aforament màxim de 30 persones.

Can Lleonart: Reobrirà el dia 29 de juny. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13 i dilluns de 16.30 a 18.30. Només per demanar informació (telèfon 93 540 40 24 i correu electrònic). Fins al setembre no s'iniciarà cap activitat.  

Oficina de Turisme: Obrirà el dijous dia 25. HorarI: dimarts, dimecres, dijous i diumenge de 10 a 14.30 h, divendres i dissabte de 10 a 14.30 h i de 15.30 a 17.30 h. Es retirarà tota la documentació física de l'entrada i els fulletons els facilitarà directament el personal de l'Oficina. Queda prohibit el servei de degustacions de vi.

Pista d'Atletisme Josep Maria Pareras: Oberta a les persones associades del Club Esportiu Serra Marina Alella.

Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera: L'interior romandrà tancat fins a l'inici de la propera temporada, també a causa de les obres d'acondicionament que s'hi estan realitzant. 

Camp d'Esports Municipal i pista exterior del Pavelló d'Esports: Juntament amb els clubs esportius, es preveu la reobertura, tant del camp com de la pista exterior, només per a entrenaments de les categories superiors dels clubs. 

Complex Esportiu Municipal: Obrirà el dilluns dia 22. Podeu llegir aquí la nova normativa. Publicaran a la seva web i a les xarxes socials les condicions d'accés. Horari: de dilluns a divendres de 6.30 a 22.30 h, dissabtes de 8 a 19.30 h, diumenges i festius de 9 a 14 h. 

Patis oberts: Està previst reobrir en l'inici de la fase 3 o el final de l'estat d'alarma

Pujar al principi de la pàgina