Notícies
Publicat el 20 de maig de 202020.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Grup de Voluntariat d'Alella reparteix el conte 'Ja puc sortir de casa!' en 537 llars
Ja puc sortir de casa

Al llarg del dimecres dia 20 i el dijous dia 21 el Grup de Voluntariat d'Alella repartirà en 537 llars de la població el mateix nombre d'unitats del llibre Ja puc sortir de casa! Els volums han estat adquirits pel consistori a través d'un acord amb l'Editorial Mediterrània i l'objectiu és aconseguir que, a través d'un suport engrescador, els nens i les nenes del nostre municipi entenguin molt millor la realitat que els envolta, que anirà canviant a mesura que avanci el desconfinament. 

El llibre, escrit per Lourdes Campuzano i il·lustrat per Mercè Tous, explica el dia a dia de dos germans bessons, la Martina i en Marc, que aniran a jugar a la plaça, compraran els ingredients necessaris per fer un pastís i celebraran un aniversari virtual, seguint les recomanacions dels experts. 

Ja puc sortir de casa! va adreçat als nens i nenes de 3 a 8 anys perquè sàpiguen a què s'han d'enfrontar des del moment que han pogut començar a sortir de casa després del confinament. Compta amb la col·laboració de l'Hospital Sant Joan de Déu i amb l'assessorament del doctor Bonaventura Clotet, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol.

A banda dels volums que es reparteixen als domicilis dels infants d'Alella, l'ajuntament també en remetrà diversos exemplars a les escoles i a la biblioteca. 

Pujar al principi de la pàgina