X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Notícies
Publicat el 18 de maig de 202018.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Promoció Econòmica respon
Promoció econòmica respon

La Regidoria de Promoció Econòmica continua treballant per oferir suport als sectors comercial i empresarial del municipi. I ho fa a través d'un nou servei que té dos objectius essencials. D'una banda, establir una comunicació directa, de suport i impuls de l'activitat econòmica local a través de diferents actuacions, totes encaminades a  millorar la relació amb les persones que fan activitat econòmica al municipi. De l'altra, informar de les novetats generades per la situació actual. A la vegada, es busca promocionar el comerç local a través d'eines digitals i donar suport a aquest impuls.

L'Ajuntament posa a disposició del món del comerç un nou número de telèfon amb WhatsApp (+34 637 737 075 ) per tal de respondre a les consultes relacionades amb l'activitat comercial i econòmica. I també estableix una via de comunicació directa a través d'un canal d'informació unidireccional mitjançant el qual es podran rebre totes les novetats i notícies que tenen impacte sobre l'activitat comercial.

Si voleu que l'Ajuntament us faci arribar per WhatsApp referències d'actualitat sobre l'emergència sanitària que afecta el vostre negoci, comerç i/o servei, seguiu les instruccions següents per donar-vos d'alta:

  • Guardeu a la vostra agenda de contactes el número de telèfon +34 637 737 075 amb el nom Promoció Econòmica Alella.
  • Envieu-hi un missatge per WhatsApp amb el text Hola Promoció Econòmica.

D'aquesta manera podreu estar al corrent, per exemple, de les noves mesures que s'han establert per a l'obertura dels locals comercials i els establiments en la fase zero avançada del desconfinament.  

Pujar al principi de la pàgina