X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Notícies
Publicat el 18 de maig de 202018.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El desconfinament entra en la fase 0 avançada al nostre municipi
PREGUNTES FREQÜENTS

El procés de desconfinament arran de la pandèmia causada per la Covid-19 ha entrat avui en una nova fase a la regió sanitària de l'Àrea Metropolitana Nord, en la qual està inclòs el nostre municipi.

La principal novetat que presenta aquesta etapa és que es permet la reobertura dels establiments comercials i els locals tancats al públic per l'estat d'alarma fins a 400 m2 de superfície o superior, sempre que es limitin a fer ús d'un espai màxim de 400 m2, amb mesures de prevenció. Per accedir a aquests establiments, al contrari del que succeïa fins ara, no es requereix cita prèvia.

També es flexibilitzen diferents mesures socials, amb limitacions concretes: s'autoritzen les vetlles, els enterraments i els actes de culte; es permet l'obertura de centres educatius per condicionar-los i dur-hi a terme funcions administratives, així com de les biblioteques (només per al servei de préstec) i els museus.

Per saber exactament quines són les limitacions a què estan sotmeses les diferents activitats, podeu consultar aquí les preguntes i respostes sobre les restriccions pel coronavirus.

Pujar al principi de la pàgina