X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Notícies
Publicat el 14 de maig de 202014.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Crida al sector comercial i empresarial a promocionar-se des d'una nova plataforma de comerç online
Comerce online

El Grup de treball de Promoció Econòmica d'Alella, format per  la Regidoria de Promoció Econòmica i una part del teixit empresarial i comercial del municipi, està treballant per posar en marxa els propers dies una plataforma local de comerç electrònic o ‘marketplace'. L'objectiu d'aquesta plataforma és ajudar el sector comercial i empresarial del municipi a promocionar els seus productes i serveis sense cap mena de cost i a reactivar la seva economia.

L'Ajuntament preveu engegar la plataforma entre finals d'aquesta setmana i principis de la propera, quan acabi de recollir les dades dels comerços i empreses que ja s'han interessat en participar-hi. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es fa una crida a tot el teixit comercial i empresarial local - ja siguin establiments, empreses o persones autònomes – perquè es sumin al projecte. Només cal que enviïn un correu electrònic a alella.emprenedoria@alella.cat i des de la regidoria se'ls informarà de com procedir.

La posada en marxa d'aquest ‘marketplace' és una de les mesures acordades pel grup de treball que l'Ajuntament i el sector comercial i empresarial d'Alella han creat durant l'estat d'alarma per poder fer front a la crisi del coronavirus. El grup de treball està format per la Regidoria de Promoció Econòmica, l'Associació de Paradistes del Mercat Municipal, Alella Comerç, i diverses empreses i professionals autònoms locals.

 

 

 

   

 

 

Pujar al principi de la pàgina