Notícies
Publicat l'11 de maig de 202011.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Aquest dimarts, segon repartiment de mascaretes a 300 llars que encara no en tenen

L'Ajuntament d'Alella realitzarà aquest dimarts un segon repartiment de mascaretes entre 300 llars del municipi que encara no en tenen. Com la setmana passada, el repartiment d'aquesta segona ronda de mascaretes s'ha programat entre les 17 i les 20h i anirà a càrrec de la xarxa de voluntariat local. 

Des del consistori, es demana a aquelles persones que encara no tinguin la seva mascareta que estiguin pendents del tibre o bé que s'assegurin que hi haurà algú a casa el dimarts a la tarda per garantir-ne l'entrega. Si hi hagués cap incidència, però, poden contactar amb Participació escrivint un correu a alella.participacio@alella.cat o bé trucant al número de telèfon 627069628 de 9 a 13h.  

Amb aquestes mascaretes que està repartint a domicili, l'Ajuntament d'Alella vol evitar la propagació del coronavirus entre la població. En total, ha adquirit 10.000 mascaretes tèxtils, rentables i reutilitzables que, tot i no protegir del contagi de la Covid-19, sí eviten que qui les porta pugui contagiar el virus en el seu entorn. Per rebre una d'aquestes mascaretes és imprescindible estar empadronat al municipi. 

Pujar al principi de la pàgina