Notícies
Publicat el 10 de maig de 202010.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La línia d'autobús 690, la que uneix Alella i El Masnou, recupera el seu horari de matins
Mascareta transport públic

La línia d'autobús 690 SMT, la que comunica Alella i El Masnou, recuperarà el seu horari de matins aquest dilluns, 11 de maig. L'empresa Sagalés va anul·lar el servei d'aquesta línia el passat 3 d'abril, d'acord amb les restriccions de mobilitat decretades durant l'estat d'alarma. Però a partir d'aquest dilluns tornarà a estar operativa, almenys durant els matins. Els autobusos sortiran d'Alella entre les 7h i les 13h, i des del Masnou, entre les 7.15h i les 13.15h.

Pel que fa a la resta del transport públic interurbà que opera Sagalés, la línia d'autobusos Alella- Circumval·lació manté el seu horari habitual i la 648, la que uneix Teià, Alella i El Masnou, ho continua fent amb els horaris especials fixats a causa del coronavirus. La línia e19, la que comunica Vilanova del Vallès, Vallromanes, Alella i Barcelona, també funciona amb restriccions de moment.

A dia d'avui, però, encara continuen sense operar la línia d'autobusos 644, la que uneix per carretera la ciutat de Barcelona amb els municipis del Masnou, Alella i Vallromanes, i els autobusos de la 644, els que porten de forma directa des de la població d'Alella fins a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Més informació sobre les restriccions de mobilitat, aquí.

Tot i que algunes línies d'autobús van recuperant els seus horaris habituals, des de fa uns dies és obligatori, però, complir unes mesures de seguretat per poder viatjar-hi. Des del dilluns 4 de maig, per exemple, és obligatori portar mascareta a tot el transport públic segons ordre del govern espanyol. Per tant, per viatjar amb autobús és imprescindible dur mascareta. 

Adjuntem un vídeo informatiu amb les normes d'ús del transport públic per evitar el contagi del coronavirus.  

Vídeo informatiu: https://www.youtube.com/watch?v=6zFdy1tNG-U

 

Pujar al principi de la pàgina