Notícies
Publicat el 7 de maig de 202007.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Nou web per comprar productes del territori durant el confinament
Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha habilitat un web per facilitar la compra de productes locals durant el confinament pel coronavirus. El web, www.prodeca.cat/aliments-de-prop-web, inclou una llista de productors d'arreu de Catalunya de tots els rams alimentaris, com la pagesia, la ramaderia o la pesca, que posen els seus productes a disposició dels consumidors.  

Per fer la comanda, només cal indicar el tipus d'aliment que es busca i clicar la comarca que ens interessi. En el cas d'Alella, El Maresme. La llista inclou els productors locals de cada comarca que fan enviaments de productes a domicili i d'altres detalls, com, per exemple, si es dediquen a la producció ecològica. 

La firma vinícola alellenca Alta Alella és una d'aquestes empreses productores que apareixen a la llista. Si cap altre productor vol vendre els seus productes a través d'aquest nou web pot donar-s'hi d'alta de manera senzilla.  

Des de Prodeca, la Promotora d'Aliments Catalans, asseguren que el lliurament de tots els aliments que es comprin s'haurà de fer sempre complint les mesures de seguretat recomanades per evitar la transmissió de la Covid-19. 

Pujar al principi de la pàgina