Notícies
Publicat el 4 de maig de 202004.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Programen un curs gratuït per aprendre a crear una botiga online
E-commerce

La Regidoria d'Ocupació ha programat del 6 al 12 de maig un curs en línia totalment gratuït per ensenyar a crear una botiga online, un recurs imprescindible per a l'activitat comercial com s'ha demostrat aquests dies amb l'estat de l'alarma.

El curs, adreçat a autònoms i empreses d'Alella, mostrarà els avantatges del programa Shopify i les diferents solucions tecnològiques que inclou per poder desenvolupar una estratègia online. A més a més, també preveu ensenyar les diferents estratègies de màrqueting digital i posicionament amb què es pot treballar avui dia, així com els requisits per implementar un bon sistema d'analítica per triomfar amb l'e-commerce.

La formació, que està subvencionada per la Diputació de Barcelona té una durada de 30 hores, serà a les tardes, en concret de 16h a 19 hores, i s'impartirà online, per la qual cosa és imprescindible disposar d'un ordinador, connexió a Internet i altaveus.

El nombre places, però, és limitat a només 20 persones. De manera que hi tindran prioritat aquelles persones empresàries o en règim d'autònoms amb seu fiscal a Alella; aquelles que tinguin un negoci amb activitat comercial o de serveis al municipi i totes aquelles que treballin pel seu compte i visquin a la localitat.

A partir d'aquests criteris, la selecció serà l'ordre d'entrada de les sol·licituds. Només s'hi pot inscriure una persona per empresa o negoci per poder donar opcions a qui vulgui apuntar-s'hi. En aquest enllaç podeu trobar el formulari per fer la inscripció al curs. 

Pujar al principi de la pàgina