Notícies
Publicat el 29 d'abril de 202029.04.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella començarà a repartir les mascaretes aquest dilluns
Mascareta petita

L'Ajuntament d'Alella té previst començar a distribuir aquest dilluns les 10.000 mascaretes que ha adquirit per als veïns i les veïnes del municipi, segons ha informat a la darrera reunió de govern, celebrada aquest dimecres, 29 d'abril.

La previsió és que el consistori rebi la comanda de mascaretes a finals d'aquesta setmana; que prepari els lots durant el cap de setmana i que comenci a repartir-les casa per casa a partir del dilluns 4 de maig. Per a aquesta tasca, l'Ajuntament comptarà amb el suport de la xarxa de voluntaris i voluntaris del municipi. El que encara està per determinar és com en faran el repartiment entre la població.

Les 10.000 mascaretes que distribuirà el consistori, comprades a l'empresa maresmenca Arpe per uns 23.000 euros, són de color blanc, tèxtils i, per tant, reutilitzables, perquè es poden rentar les vegades que es vulgui. Aquest tipus de mascareta no protegeix de la Covid-19, però evita que qui les porta pugui contagiar aquest virus i d'altres en el seu entorn. 

A la imatge es pot veure el model de mascareta que ha triat l'Ajuntament. Les mascaretes que repartirà entre la població, però, seran blanques i no grogues.  

A l'actualitat, a Alella, es poden aconseguir mascaretes no sanitàries a diferents establiments comercials, entre elles, les realitzades pel grup de voluntariat social Puntades d'Esperança o les que ha donat l'empresa Si·Som·Dos.

Pujar al principi de la pàgina