Notícies
Publicat el 29 d'abril de 202029.04.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella engega un servei d'acompanyament al dol
Servei dol

L'Ajuntament d'Alella i el Grup Temps han signat un conveni per impulsar un servei d'acompanyament al dol al municipi. Amb aquest servei, es vol donar resposta a totes aquelles persones que aquests dies estan patint la pèrdua dels seus éssers estimats i que, a causa del coronavirus, no poden acomiadar-se d'ells ni reunir-se amb els seus familiars o amistats per donar-se un suport mutu.

El servei d'acompanyament al dol es realitzarà amb mitjans telemàtics mentre duri el decret de l'estat d'alarma i consistirà en l'acompanyament telefònic. Un voluntari o voluntària del Grup Temps trucarà a les persones que necessitin acompanyament en el final de la vida i a aquelles que hagin d'assumir-ne la pèrdua.  

El Grup Temps és un dels referents a Catalunya pel que fa a l'acompanyament de la mort i el dol. Per això, les persones voluntàries que oferiran el servei a Alella tenen experiència i estan degudament formades per realitzar aquesta tasca d'escolta i de suport emocional.

Els veïns i veïnes que hagin patit la pèrdua d'un ésser estimat podran rebre el nou servei de manera gratuïta. Per rebre'l cal que es posin en contacte amb Serveis a les Persones de l'Ajuntament d'Alella trucant al número 93.540.63.07.


logo en color horitzontal          temps

Pujar al principi de la pàgina