Notícies
Publicat el 24 d'abril de 202024.04.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Vídeos informatius per acompanyar les dones durant l'embaràs i el postpart
embaras

L'Àrea d'Atenció Sexual i Reproductiva (ASSIR) del Barcelonès Nord, on s'inclou el municipi d'Alella, disposa des d'aquesta setmana d'una sèrie de vídeos informatius per seguir acompanyant les dones gestants durant l'embaràs i el puerperi. Amb aquests vídeos, l'ASSIR espera suplir les explicacions que els professionals de la ginecologia feien, sobretot, als grups de prepart i postpart i que ara s'han aturat a causa del coronavirus.

Els temes tractats als vídeos van des dels canvis físics que es produeixen en el cos de la dona durant l'embaràs i postpart fins a les proves i les vacunes recomanades. També tracten l'alimentació aconsellable durant la gestació i el postpart, així com les cures del nadons i l'alletament matern. A més, s'ha fet un vídeo especialment dedicat a l'embaràs i la COVID-19.

D'aquesta manera, els futurs pares i pares seguiran tenint al seu abast les explicacions necessàries en aquest àmbit, una tasca que en la majoria dels casos desenvolupen les llevadores. El material audiovisual ha estat dissenyat i elaborat pels professionals de l'Àrea Metropolitana Nord, però s'ha posat a disposició de tots els ASSIR de l'Institut Català de la Salut.

La previsió és que, a mesura que es vagin fent les visites de control, el personal mèdic i sanitari de ginecologia dels ASSIR prescrigui els vídeos relacionats amb el moment de l'embaràs on es trobin les gestants.

Per accedir de manera directa als vídeos, només cal clicar en aquest enllaç.

Pujar al principi de la pàgina