Notícies
Publicat el 29 d'abril de 202029.04.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Actuacions en l'àmbit de l'esport i la salut

NOU L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha elaborat, en col·laboració amb IDIAP Jordi Gol i ESADE, una enquesta per entendre com afecta el confinament pel coronavirus en la salut i el benestar emocional de les persones. L'objectiu és analitzar les preocupacions i necessitats poblacionals per poder abordar les conseqüències de la pandèmia, no només ara, sinó quan es normalitzi la situació. La participació en l'enquesta és voluntària i anònima i té una durada d'uns 10 minuts. Aquí teniu l’enllaç per participar-hi. 


La Diputació de Barcelona ha publicat en el seu web diversos recursos de benestar i salut adreçats a la ciutadania mentre duri l'estat d'alarma. El s'ha dividit en tres àmbits: com tenir cura del nostre benestar durant el confinament; com afrontar la hospitalització pel coronavirus i com fer front a la pèrdua d'un ésser estimat aquests dies de confinament.
Per accedir a tots recursos, només cal accedir a l'enllaç.


L'Ajuntament d'Alella us anima a celebrar a casa el 
Dia Mundial de l'Activitat Física, aquest dilluns 6 d'abril. Malgrat el confinament, hi ha molta manera de fer esports des de casa. Des d'aquí us fem arribar algunes propostes que s'han adaptat per afavorir una actitud activa i saludable, tot i l'obligat confinament. 

 

Aquí us deixem algunes propostes 

 

Gent activa des de casa

 

 

Gent Activa des de casa.

 

La Diputació de Barcelona ha recollit en el seu diversos materials i recursos per ajudar la ciutadania a mantenir-se en forma durant l'estat d'alarma. Tota la informació es pot trobar clicant en aquest mateix enllaç.

La Secretària General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) impulsa la campanya ‘Gent activa des de casa!’ amb l'objectiu de donar a la ciutadania consells útils per a un confinament actiu i més saludable.

 

CAMPANYA GENT ACTIVA DES DE CASA

 

#gentactiva

#JoActuo

 

Tens 15’ per a tu ?

 

L'INEFC, juntament amb la Diputació de Lleida, el Departament de Salut i el COPLEFC, han fet públic un programa d'exercicis físics saludables i segurs destinats a la ciutadania amb els quals combatre els efectes de l'augment del sedentarisme i la inactivitat que poden provocar l'estat de confinament.

 

TENS 15' PER A TU?

 

#15minuts

 

Cuida't la salut a través del moviment

 

Amb el propòsit de facilitar un confinament actiu i saludable per a la gent gran, la Gerència de Serveis d'Esports, de l’Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, ofereix una sèrie de «píndoles d'activitat física» adreçades especialment a aquest sector de la població. El contingut es dividirà en 10 vídeos d'aproximadament 15 minuts de durada, elaborats per l'Ofèlia Gusi, llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport, especialitzada en serveis d'activitat física per a la gent gran.

 

CUIDA'T LA SALUT

 

#Joemquedoacasa

 

COPLEFC Activa Catalunya

 

Propostes des del portal del Col·legi oficial de professional de l'activitat física i l'esport de Catalunya.

 

COPLEFCACTIVACATALUNYA

 

 #COPLEFCactivaCatalunya

 

Entrena a casa amb UFEC i Uesports

 

Propostes d'entrenaments, activitats i consells de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i dels professionals dels seus centres.

 

UESPORTSACASA

 

 

Entrena amb el Club Esportiu Serra Marina Alella

 

Us proposem entrenar a casa de la mà de la nostra entrenadora Núria Ortilles.

Més info i sessions obertes de Gym-Salut a: https://www.facebook.com/serramarinaalella/

#joemquedoacasa

Pujar al principi de la pàgina