Notícies
Publicat el 14 d'abril de 202014.04.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Actuacions en l'àmbit d'adolescència i joventut

Fem difusió de la Guia per a joves en confinament amb consells i recomanacions per reduir l'impacte del confinament en els joves i adolescents i d'altres recursos creats per la Direcció General de Joventut de la Generalitat per tal d'ajudar el jovent a gestionar emocionalment el confinament. Podeu consultar aquesta informació en aquest ENLLAÇ

Des de la regidoria d'Adolescència i Joventut s'està  treballant en una campanya de sensibilitzacio que té dos objectius:

El primer: sensibilitzar a adolescents i joves amb els efectes que pot tenir el coronavirus si no  respectem les recomanacions que es fan les autoritats sanitàries.

El segon: donar recolzament a adolescents i joves fent arribar propostes per minimitzar els efectes d'aquests dies de confinament.

Aquestes propostes tenen temàtiques:

  • Activitats culturals: com visites virtuals a museus o suggeriments de lectures, visualització d'audiovisuals, jocs didàctics
  • Activitats esportives: propostes de pràctiques d'esports i exercicis que es poden fer a casa

Tot i tractar-se d'una campanya que utilitza els mitjans telemàtics, atenent a les mesures preventives decretades per contenir el contagi, es vol fer incidir en el fet que cal tenir present que hi ha infinitat d'activitats que es poden fer a casa i que no requereixen cap suport virtual, ni cap pantalla i que són igual o més interessants.

Estigueu atents i atentes a les propostes, ja que aquests dies de confinament són un bon moment per despertar l'enginy i la creativitat!

Pujar al principi de la pàgina