Notícies
Publicat el 16 de març de 202016.03.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament obre una borsa de voluntariat social per atendre necessitats pel coronavirus
XARXA VOLUNTARIAT

L'Ajuntament d'Alella ha posat en marxa una xarxa de voluntariat social per fer front a les necessitats que puguin derivar-se de la situació d'emergència social provocada pel coronavirus. L'objectiu d'aquesta borsa de voluntaris i voluntàries serà la de realitzar tasques de voluntariat de caràcter social, que es puguin requerir, com ara suport logístic o d'acompanyament, que en cap cas estaran relacionades amb l'atenció sanitària. 

Les persones que vulguin participar en aquesta xarxa de voluntaris i voluntàries han d'emplenar aquest FORMULARI , facilitant les dades de contacte i la disponibilitat. Per tal de coordinar les diferents actuacions que s'hagin de dur a terme al llarg d'aquesta situació d'emergència, s'ha creat un grup de difusió a través del whatsapp del qual formaran part les persones de la xarxa de voluntariat.

Persones amb necessitat de suport i recolzament logístic 

Les persones que tinguin alguna necessitat de rebre suport per a la realització de les seves tasques habituals (com anar a comprar, passejar gos, etc.) perquè són població de risc i no poden sortir de casa, poden comunicar la seva situació a l'Ajuntament a través del correu alella.participacio@alella.cat o per telèfon trucant, de 9 a 15h, o enviant un whatsapp al número 627069628, de 9 a 15h (no s'atendran consultes relacionades amb la salut per les quals cal trucar als telèfons oficials 061, 112 o 012) 

RECORDEU:


Informació relacionada
Pujar al principi de la pàgina