Escrit JxCAT setembre de 2019. Veïns obligats a vigilar
 
Versió per imprimir
  • Aquest és el primer escrit del curs polític. Ens agradaria poder ser originals i tractar de temes nous, però malauradament ens trobem en un “dia de la marmota” permanent en el que la seguretat al poble requereix d'una intervenció  immediata abans de que algú prengui mal.

    La solució no és fàcil amb el de codi penal que disposem; disposem de diferents models per escollir. El model Barcelona, un model de fracàs per inacció o, el model Premià de Dalt, un model que funciona i que els premianencs valoren molt positivament. Fins i tot podem crear el nostre propi model. El que no podem fer és no proposar solucions als greus problemes que pateixen els nostres veïns. Si no hi ha propostes, la gent surt al carrer. Si la gent surt al carrer a fer una feina que no els pertoca, algú acabarà prenent mal.

    Hem fet arribar més d'un cop aquestes propostes:

    1. És de vital importància que el cos d'agents de policia es completi d'una vegada per totes i que aquests estiguin operatius.  En els  últims 5 anys (com a mínim) això encara no ha passat. Sempre escudant-se en impediments legals que d'altres municipis han pogut resoldre.

    2. Disposar d'un equip complementari d'agents interins que cobreixin aquelles tasques més simples i que permetin als nostres agents no haver de fer incomptables hores extra per poder cobrir els torns.

    3. Reactivar el cos de voluntaris donant-los eines per a que, sota el control del nostre cos policial, puguin complimentar tasques menors però alhora importants per fer-nos més fàcil el nostre dia a dia.

    4. Que els nostres agents disposin dels equipaments necessaris per la seva tasca. Que aquests equipaments funcionin i siguin una eina útil en la tasca policial.

    En tenim més, però amb aquestes ens donaríem per satisfets.

    Ens veiem a la Festa de la Verema. Insistim en la llibertat dels nostres presos polítics

Pujar al principi de la pàgina