Portada|Ajuntament|Convenis de col·laboració
 
Versió per imprimir
Convenis de col·laboració

 

Convenis de col·laboració amb Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona

RELACIÓ DE CONVENIS SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT D'ALELLA I ALTRES ADMINISTRACIONS, ENTITATS I/O AGENTS  PRIVATS DURANT L'ANY 2020

 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, per a la promoció turística i la dinamització econòmica del territori DO Alella amb una vigència des del dia de la seva signatura fins el 31 de desembre de 2019. (Aprovat Junta de Govern del 13 de febrer de 2020). Dotació econòmica: 100.200 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i Associació Cultural Revista Alella per a la difusió de la informació i la cultura d'Alella a través de les publicacions  Revista Alella i Papers de Vi  (30 d'abril de 2020). Dotació econòmica: 10.000 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i l'associació protectora d'animals ADANA destinada a finançar la gestió del Centre d'Acollida d'Animals municipal de Can Magarola. (30 d'abril de 2020) Aportació econòmica: 12.000 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i la Diputació de Barcelona per a l'adhesió al programa Anem a Teatre que ofereix en horari escolar, espectacles de teatre, dansa i música per als alumnes d'educació infantil, primària, secundària, cicles formatius i Batxillerat. (13 de maig de 2020). Dotació màxima 2.000 euros anuals. 
 • Aprovar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella il'associació Grup Temps per la prestació gratuïta d'un servei telefònic de suport als processos de dol per un període tres mesos, prorrogables si continua la situació de necessitat. (24 de maig de 2020). Sense aportació econòmica.  
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i 123 Innovation Group, SL, per impulsar un servei de formació en l'àmbit de l'e-commerce per aquells comerciants i professionals d'Alella que volen ampliar i/o millorar el seus canals de venda tradicionals optant per la venda online o millorar la transformació digital (14 de juny de 2020). Sense dotació econòmica. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Institut Alella. (9 de juliol de 2020). Dotació econòmica: 9.525 euros.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Escola Fabra. (9 de juliol de 2020). Dotació econòmica: 15.455 euros.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Escola La Serreta . (9 de juliol de 2020). Dotació econòmica: 5.905 euros.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i  l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Educació, i l'Ajuntament d'Alella, per a la compra de dispositius tecnològics per a l'alumnat en el marc del
  Pla d'acció: centres educatius en línia. (9 de juliol de 2020). 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AMPA de la llar d'infants municipal Els Pinyons. (9 de juliol de 2020). Dotació econòmica: 525 euros.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AMPA de l'Institut Alella. (9 de juliol de 2020). Dotació econòmica: 4.760 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'AMPA de l'Escola La Serreta. (9 de juliol de 2020). Dotació econòmica: 3000 euros.
 • Conveni de suport i assistència en l'àmbit tècnica entre l'Ajuntament d'Alella i l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) per a la gestió del servei de transport a demanda. (16 de setembre de 2020). Dotació econòmica 150 euros mensuals. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i el Servei Meteoròlogic de Maresme (Meteomar). (10 de novembre de 2020). 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament o l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a la cessió d'ús del programa informàtic de control de parc d'habitatge social administrat per l'agència. (26 de novembre de 2020). Sense dotació econòmica. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i Càritas de la Parròquia de St. Feliu d'Alella, per a l'atenció i suport a situacions de vulnerabilitat social, per al 2020. (2 de desembre). Dotació econòmica: un import màxim de 6.000 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Fabra per l'organització d'activitats infantils d'estiu 2020. (2 de desembre de 2020). Dotació 6.777 euros.
 • Conveni intermunicipal de col·laboració entre els ajuntaments d'Alella, El Masnou, Montgat i Tiana per  la realització d'un programa de Formació i Inserció (PFI-PTT) per a joves de 16 a 21 anys. ( 10 de desembre de 2020). Dotació 12.600 euros. 
 • Conveni de col·laboració de la Generalitat i els ajuntaments d'Alella, El Masnou, Montgat i Tiana per a la realització de programes de Formació i Inserció (PFI-PTT) per a joves de 16 a 21 anys, per al període comprés entre l'1 de setembre e 2020 i el 31 de desembre de 2023. (10 de desembre de 2020).
 • Renovació conveni de col·laboració tentre l'Ajuntament d'Alella i el Departament d'Interior de la Generalitat per a la renovació de l'adhesió a la Xarxa de Radiocomunicacions i Emergències de Seguretat de Catalunya (RESCAT). (11 de desembre de 2020). Sense dotació econòmica.
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i la Colla de Gegants Capgrossos Grallers i Timbalers d'Alella per l'assignació d'una part provinent dels drets d'imatge de la capgròs de la Roser Arenas, per la promoció i difusió del poble. (17 de desembre de 2020). Dotació econòmica. 1.500 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i la Fundació Institut d'Investigació en ciències de la salut de l'hospital Germans Trias i Pujol per l'assignació d'una part provinent dels drets d'imatge de la capgròs de la Roser Arenas. (30 de desembre de 2020). Dotació econòmica. 2.000 euros. 
 • Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alella i la Federació de Gremis d'Instal·ladors de Catalunya (FEGICAT) per al foment de la transició energètica a Alella donant recolzament a la campanya de difusió Moment Solar. (30 de desembre de 2020). Sense dotació econòmica.

 

RELACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2019

RELACIÓ DE  CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2018

RELACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2017

RELACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS DURANT L'ANY 2016

Pujar al principi de la pàgina