X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 21 de setembre de 202221.09.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella commemora el 5è aniversari de l'1 d'Octubre
1 d'OCtubre

L'Ajuntament commemorarà el cinquè aniversari de l'1 d'Octubre amb un acte institucional i l'estrena del telefilm Alguns dies d'ahir. L'acte institucional es farà a la plaça 1 d'Octubre el mateix dia 1 a partir de les 12.30h i comptarà amb un parlament de l'alcalde d'Alella, Marc Almendro, i la intervenció de representants de les associacions Òmnium Cultural d'Alella i ANC-Alella per la Independència, i una actuació musical a càrrec de Mireia Vilaseca, membre del grup Kirias que està punt de treure al mercat el seu primer disc en solitari.

La celebració de l'aniversari de l'1 d'Octubre s'allargarà el cap de setmana amb la projecció de la TV movie Alguns dies d'ahir. El telefilm es va rodar a Alella, i és una adaptació de l'obra del mateix nom escrita pel dramaturg Jordi Casanocas i dirigida per Kiko Ruiz Claverol. Dirigida i coproduïda per Focus i Televisió de Catalunya, la pel·lícula s'estrenarà el divendres 30 de setembre a TV3.

La projecció a Alella, tindrà lloc el diumenge 2 d'octubre a les 18h a l'Espai d'Arts Escèniques, i anirà precedida d'un col·loqui amb tres dels  protagonistes de l'obra - alellenc Abel Folk, Míriam Iscla i Francesc Cuéllar- i el director del telefilm.

La pel·lícula narra la quotidianitat d'una família que es veu capgirada amb els fets polítics que s'esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l'any 2017.

La Rosa (Míriam Iscla), el Jaume (Abel Folk) i els seus fills, la Laura i el Jofre, (Marta Ossó i Francesc Cuéllar) es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers.

L'entrada a la projecció és gratuïta. 

Pujar al principi de la pàgina