Escrit JuntsxCAT febrer de 2022. "Estem en precampanya electoral"
 
Versió per imprimir
Junts
  • Tot i que pugui semblar quelcom exagerat, podem afirmar que ha començat la precampanya electoral per les eleccions del 2023.
    Després de 3 anys sense fer res del que ens van prometre ( no tindrem biblioteca, ni habitatges de lloguer a la Serreta per posar un exemple), amb un increment dels impostos fora de context que no han suposat més o millors serveis (no oblidem la pujada de l'IBI del 10% o noves zones blaves), el govern ha creat amb els diners de tots els alellencs i alellenques la seva precampanya electoral per intentar fer-nos veure que són gent eficient amb els recursos públics.

    Així han destinat en el pressupost dos milions i mig d'euros per tot un seguit d'inversions que volen fer just abans de les eleccions. Preparem-nos per un bombardeig constant del “que estem fent” del “que estem millorant” del “som el govern de continuïtat”. Però res de tot això és veritat.

    L'aposta que fa l'alcalde Almendro en matèria d'inversions és pobra per un poble com Alella i unes promeses fetes, ara incomplides per ell mateix. Dels més de 5 milions d'inversions que es preveien només en la Biblioteca, ara ens deparen menys de la meitat en projectes petits i disseminats amb un clar intent de fer veure més que de fer un autèntic servei i una aposta decidida pel poble que han dit que volen. I és que l'aposta d'aquest govern i el seu alcalde és esperar que un privat s'atreveixi a invertir en totxo que a cop de modificació del nostre ordenament urbanístic, els permetrà especular amb el nostre sòl i de retruc amb el nostre model de poble.

    I aquí és on hem de decidir quin model de poble volem: un model basat en el creixement urbanístic sense límit o bé un model basat en la sostenibilitat del poble en el que alguns han nascut i d'altres van decidir venir-hi cercant precisament això que està cada cop més en perill.

Pujar al principi de la pàgina