Escrit JuntsxCAT desembre 2021. "I si deixem de ser CONTINUISTES"
 
Versió per imprimir
Junts
 • Una de les paraules més repetides pel nostre alcalde és que és CONTINUISTA. Sense anar més lluny, amb l'aprovació dels pressupostos (només per l'equip de govern) ens repetia com un element determinant i positiu el continuisme dels mateixos. I escoltar-lo se'ns feia del tot estrany, tot veient el que nosaltres faríem tan diferent i tot allò que no faríem per gestionar els més de 13 milions d'euros que es disposaran pel 2022.
  A banda d'anunciar tot un seguit d'inversions al poble, que curiosament farà en l´últim any de mandat, el “continuisme” reflecteix aspectes que haurien de canviar de manera imminent, doncs no coincideixen en el que es diu i després el que s'acaba fent.

  Per exemple, és continuista el fet de dir que es preocupen per la manca d'habitatge dels joves a Alella, però la inversió destinada per aquest mandat no superarà els 430.000 eur. Si tenim en consideració que el global aproximat dels pressuposts en els seus 4 anys de mandat serà superior als 50 milions d'euros, això implica destinar-hi menys de l'1% en 4 anys. Vaja, una aposta ridícula i del tot ofensiva per aquells que van votar-los esperant tenir l'oportunitat d'accedir a habitatge públic.

  És continuista fer un parc. Un altre parc. Aquest cop es destinaran 250.000 eur per aquest nou parc a la Serreta. Potser es podria destinar aquests diners a convertir la zona en molt més accessible pels vianants, especialment per aquells amb dificultats en la seva mobilitat. També ho és fer inversions en les zones esportives sense preguntar si les mateixes resolen problemes del dia a dia dels clubs, i aquí es gastaran 416.000 eur.

  El continuisme és prioritzar més festes i actes minoritaris enlloc de prioritzar necessitats com la neteja viària, el sanejament de cablejats aeris o l'accessibilitat als espais públics.

  Està clar que nosaltres no volem aquesta mena de continuisme. Nosaltres volem un pressupost adaptat a les noves realitats. Un pressupost on les entitats i les associacions, eines imprescindibles per la vertebració de la nostra comunitat, tinguin quelcom a dir.

  I el més important, gestionar amb eficiència els recursos dels quals disposem, ja que de no fer-ho, la solució és la tant manida pujada d'impostos a principi de cada mandat, aprenent el mantra continuista de fer el més impopular al principi i deixar pel final les obres i els parcs que així la gent s'oblida, i qui mandat passa mandat empeny.

  Junts Alella us volem desitjar Bones Festes i Bon Any 2022.

Pujar al principi de la pàgina