Escrit JuntsxCAT gener de 2021. Solidaritat obligada
 
Versió per imprimir
JxCAT-JUNTS
  • Una bona gestió es pot apreciar quan les coses venen mal dades i tot es complica. En temps de bonança tot és fàcil, però quan tot es gira en contra és quan podem apreciar les capacitats d'un bon o mal equip gestor. L'equip de l'alcalde Almendro és un mal equip gestor i encara que estigui carregat de bona voluntat, la seva gestió és simplement nefasta.
    A les problemàtiques persistents i cada cop més greus de neteja viària, de recollida de la brossa (només cal mirar els contenidors que tots tenim a prop de les nostres cases), de la seguretat i de la convivència, ara se'ns afegeix la mala gestió dels actes públics.

    L´última ha estat la gestió de la Nit de Reis. I és que fer pagar per veure'ls, simplement no té nom.

    L'excusa és que hi ha gent que s'apunta als esdeveniments i després no va i que els diners recaptats aniran destinats a la Marató d'enguany de TV3, ja que el propi Ajuntament en farà la donació. Tenint en consideració que aquest esdeveniment el paguem amb els nostres impostos i que la solidaritat és voluntària, l'excusa marcada és més que insuficient per justificar un nou error (i ja en són molts) d'aquest govern.

    Una altra de les simptomatologies més evidents d'una mala gestió és l'enrocament obstinat i temerari. Almendro persisteix en abusar de la majoria absoluta, un regal que la ciutadania li va posar a sobre la taula per complir amb tot allò que a dia d'avui ja és més que clar que no complirà. I així, amb un panorama fosc estem tancant el segon any de mandat i el 18è d'un projecte que va ser i es va perdre per convertir-se en tot allò que criticaven.

    2021 és un any complicat i haurem de superar una greu crisi que ens afecta a tothom. Junts Alella continuem treballant per resoldre les diferents problemàtiques existents i les que estan per venir, podeu comptar amb nosaltres.
    Bon any 2021.

Pujar al principi de la pàgina