Notícies
Publicat el 13 de març de 202013.03.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament activa el Pla d'Emergències Municipal
Ajuntament

L'Ajuntament d'Alella ha activat aquest divendres en fase d'emergència el Pla d'Emergències Municipal i ha constituït el Comitè Municipal d'Emergències.

Fins al moment l'Ajuntament ha aprovat diferents mesures encaminades a minimitzar el risc de contagi i amb la finalitat de  prevenir una possible saturació del sistema públic de salut. Entre d'altres mesures, l'Ajuntament va aprovar la suspensió de tota activitats i el tancament d'equipaments municipals. Així mateix s'han activat mesures preventives extraordinàries per tal de minimitzar el risc de propagació i contagi dins de l'organització municipal i garantir que els serveis municipals essencials es puguin dur a terme amb la màxima normalitat possible. 

També ha activat un espai al web municipal amb tota la informació en relació al coronavirus: www.alella.cat/alertacoronavirus

El Comitè crea cinc grups locals d'actuació que són els següents:

  • Gabinet d'Informació: Té per finalitat poder coordinar les informacions, tant les que provenen d’àmbits supramunicipals, com les que cal fer arribar a la ciutadania alellenca. 
  • Grup local d'ordre: Té per finalitat cobrir tota necessitat d'ordre al municipi.
  • Grup local logístic: Té per finalitat cobrir totes les necessitats logístiques de l'Ajuntament i dels altres grups locals d'actuació
  • Grup local social: Té per finalitat assistir i coordinar totes les necessitat de la ciutadania durant el període que duri l'emergència.
  • Grup local de suport: Té per finalitat coordinar el voluntariat que sigui necessari per gestionar les campanyes que s'hagin d'encentar.

L'Ajuntament demana a la població que extremi les mesures de precaució, especialment la de limitar al màxim la mobilitat i la d'evitar el contacte amb persones de fora de la unitat de convivència. 

Informació relacionada
Pujar al principi de la pàgina