Escrit JxCAT juliol de 2019. Unitat només quan interessa
 
Versió per imprimir
JxCAT-JUNTS
 • Malauradament només se'n recorden de la unitat quan no els agrada el resultat. I el cert és que si haguéssim treballat conjuntament i amb llistes unitàries, avui no estaríem discutint si la Diputació de Barcelona o el Consell Comarcal va per un o per l'altre, ja que manaria el independentisme, que és el que la gent ens ha demanat. Però NO. Havíem d'anar separats perquè així sumàvem més, deien. S'ha d'eixamplar la base tot el que es pugui, repeteixen; però de pas exterminant als puigdemontistes, perquè clar, amb aquests no anem en lloc.

  Volem unitat!!! criden per dirigir la Diputació i el Consell Comarcal; però per fer-nos fora de Sant Cugat, Figueres, Sant Pol o Arenys per posar només uns exemples dels 26 llocs on Junts per Catalunya ha guanyat i no podrem governar. I no podrem governar perquè qui ens demana unitat en uns llocs, ha considerat que no calia en uns altres.

  Hipocresia al màxim, mentre tenim presos polítics i exiliats. Lluita partidista, mentre la gent que vam defensar l'1 d'Octubre veiem un cop rere d'altre que la República de Catalunya s'esvaeix per l'oportunisme de la poltrona i la necessitat del sou. Està clar que mentre la misèria personal imperi, el bé comú serà una utopia. 

  Sense generositat, intel·ligència i unitat d'acció no arribarem enlloc, i així, les malèfiques prediccions de la caverna FAES, ja anunciava que abans ens trencaríem nosaltres que la uniat espanyola. Amb repressió, amb ofegament econòmic, amb intoxicació mediàtica i la judicialització de la política, vet aquí que més d'un renega pel que més de 2 milions de persones hem lluitat i claudica tot recordant que primer hem d'eixamplar la base.

  Moltes coses han de passar en aquests propers mesos, i esperem que sigui per bé. Que la reflexió i el bon criteri ens torni al bon senderi

  Bon estiu i Bona Festa Major de Sant Feliu.

Pujar al principi de la pàgina