Notícies
Publicat el 23 de setembre de 201623.09.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Neix Vi+, el mes de la DO Alella
Prop de 90 activitats durant el mes d'octubre per promocionar el vi i el territori DO Alella en una vintena de municipis

Vi+L'octubre és el mes de la DO amb Vi+, una nova iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella que neix amb la ferma voluntat de dinamitzar el territori, donant a conèixer i promocionant el món del vi a través d'un cicle d'activitats i experiències enoturístiques. El programa és el resultat i el millor aparador de la inventiva i el compromís dels agents, públics i privats, que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella amb el territori i els seus productes autòctons.

El contingut del Vi+ combina activitats puntuals amb d'altres de llarga durada, com ara: presentacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits; menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; packs d'hotel, wellness i vinoteràpia.

Serà un mes sencer d'activitats, que van arrencar el 29 de setembre al Palau Robert de Barcelona, amb l'acte de presentació i la conferència “El vi de la DO Alella com a producte de proximitat”, de la xef Carme Ruscalleda.

Aquest va ser el punt de partida d'un programa que inclou prop de 90 activitats programades per promotors públics i privats en una vintena de municipis: Alella, Arenys de Munt, Argentona, Badalona, Barcelona, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Llinars del Vallès, Martorelles, Montcada i Reixac, Vi+Montornès del Vallès, Premià de Mar, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

A Alella s'oferiran més d'una trentena de propostes a espais públics i privats, totes elles amb el denominador comú del vi, entre les quals destaquen el tast al mercat de l'1 d'octubre, i la Nit de la pansa blanca, tres activitats a l'entorn del vi (un tast de pansa blanca, un sopar tast literari i un espectacle de màgia) que es farà el 15 d'octubre a Can Lleonart. Més informació a www.enoturismedoalella.cat/vimes

Més informació a www.enoturismedoalella.cat/vimes




Acte de presentació Vi+  Acte de presentació Vi+  Acte de presentació Vi+

Acte de presentació Vi+








Més d'una trentena d'activitats Alella
A Alella es faran un terç de les activitats programades al Vi+. El municipi aporta més d'una trentena de propostes que es faran a espais privats i públics del poble. La primera d'elles serà el Tast al Mercat que se celebra l'1 d'octubre. De 20 a 23h, els paradistes oferiran degustacions de plats preparats amb els seus productes habituals, acompanyats de vins de la DO Alella i música en directe.


Pujar al principi de la pàgina