Amb el Mediterrani a una banda i el Vallès a l'altra, el Parc de la Serralada Litoral és un espai protegit de més de 4.000 hectàrees de superfície amb grans valors ecològics i culturals. Inclou parcialment els termes de quinze municipis maresmencs i vallesans. La seva riquesa natural i les bones condicions climàtiques esdevenen la seu d'una gran biodiversitat d'ecosistemes interrelacionats que són refugi de nombroses espècies de flora i fauna. També hi trobem elements patrimonials històrics i culturals que posen de manifest que aquestes terres ja estaven habitades al Neolític. Avui en dia al Parc hi ha activitat agrícola i forestal, i és un espai idoni per desenvolupar activitats de lleure, sempre amb respecte per la natura.

Consulta l'agenda Descobreix més

Espai de gran valor

El Parc de la Serralada Litoral és un espai d'una elevada complexitat i d'un gran valor, que aposta per l'equilibri entre la preservació del medi natural, el desenvolupament econòmic, l'ús públic i l'educació ambiental.

Si voleu tenir una visió panoràmica d'Alella i del Parc us recomanem que visiteu el mirador dels Nou Pins. Si teniu ganes de caminar, us convidem a seguir algun dels seus itineraris senyalitzats i endinsar-vos a la natura!
Pujar al principi de la pàgina