Filtrar esdeveniments
Si veniu un o dos dies...
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
 • Què podeu fer a Alella en un o dos dies

  SI VENIU UN DIA...

  Amb aquesta proposta podreu gaudir d'un dia agradable i alhora conèixer part dels encants que us ofereix Alella. Us recomanem visitar un celler de la DO Alella, tastar la nostra cuina i conèixer els elements més significatius del seu patrimoni.

  Al matí us proposem visitar un celler de la DO Alella i observar com es planten aquí les vinyes, quines són les varietats més utilitzades, els processos d'elaboració i, per fi, degustar les característiques dels vins d'aquesta terra. Al municipi tenim 4 cellers (Alella Vinícola, Alta Alella, Bouquet d'Alella i Roura). Podeu consultar els horaris habituals per a les visites guiades i la concertació de grups aquí.
  A l'hora de dinar trobareu diverses opcions, tant al centre urbà com a les àrees d'urbanitzacions. Trieu quin és el restaurant que més us ve de gust.

  A la tarda us recomanem fer un volt pel poble i visitar els nostres racons més emblemàtics. Amb la ruta autoguiada "Alella, 1.000 anys d'història" viatjareu per la història d'Alella, des de l'Edat Mitjana fins al principi del segle XX. Us sorprendereu!

  Visita els cellers DO Alella  Can Lleonart


  SI VENIU DOS DIES...

  Dos dies a Alella donen per molt! Descansareu amb la tranquil·litat del poble, estareu en contacte amb la naturalesa i gaudireu de la nostra gastronomia.

  Primer dia

  Us recomanem per al primer dia començar amb un atractiu estrella: vins i història. Per tant, per arrencar la jornada podeu anar a visitar el mirador del Bosquet per a gaudir d'unes bones vistes envoltats de vinyes. Després podeu visitar un celler de la DO Alella o be apuntar-vos a alguna de les experiències enològiques que s'organitzen al municipi.  
  A l'hora de dinar no dubteu en passejar i triar el restaurant que més us agradi.
  Després de dinar podeu estirar les cames una mica i realitzar l'itinerari patrimonial "Alella, 1.000 anys d'història" que us permetrà passejar, alhora que visitar els racons més atractius del poble.
  Si us quedeu a dormir, no oblideu que Alella disposa d'allotjaments.

  Segon dia

  El Parc de la Serralada Litoral toca el municipi d'Alella i ofereix diversos itineraris senyalitzats. Uns recomanem dedicar el matí a un itinerari temàtic del Parc o bé el sender de Gran Recorregut.
  Després de la caminada, cal recuperar forces en un dels nostres restaurants. Teniu alguns que queden a prop de límit del Parc o bé podeu baixar al poble. Tots són una bona opció!
  Si no teniu ganes de caminar, tenim una altra fantàstica opció que seria apropar-vos al Centre Arqueològic i Enoturístic de Vallmora, i visitar el Parc arqueològic Cella Vinaria, un celler romà del segle I aC al V dC.

  Parc de la Serralada Litoral  Vallmora Edifici

Pujar al principi de la pàgina