Notícies
Publicat el 14 de febrer de 202414.02.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Oficina de Turisme i el municipi d'Alella renoven el certificat Biosphere
Biosphere 2024

L'Oficina de Turisme i el municipi d'Alella han renovat la certificació Biosphere que acredita el seu compromís amb la sostenibilitat. El segell, impulsat per la Diputació i la Cambra de Comerç, reconeix les empreses, serveis i destinacions que segueixen un manual de bones pràctiques en gestió sostenible.

El Maresme ja compta amb un centenar d'empreses turístiques, serveis públics i destinacions certificades amb el compromís per la sostenibilitat turística Biosphere i 61 Punts d'Informació Turística que fan la funció de prescriptors.

A més de l'Oficina de Turisme i el municipi d'Alella, també han assolit el reconeixement el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i el Centre d'Enoturístic i Arqueològic de Vallmora. Pel que fa als agents privats, han aconseguit el distintiu l'Hotel Arrey Alella i els cellers Alta Alella i Bouquet d'Alella. Com a novetat, Can Lleonart i Can Manyé s'han estrenat com a Punt d'Informació Turística.

Enguany, l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella ha acollit l'acte de lliurament de les certificacions i la Jornada de networking "Per a un Maresme sostenible" que ha organitzat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i que ha servit per compartir un espai de treball entre els membres del sector públic i privat.

L'alcalde d'Alella, Marc Almendro, ha donat la benvinguda als assistents i seguidament la presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Carme Ponsa, ha donat el tret de sortida a les jornades.

Més informació en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina