Notícies
Publicat el 28 de març de 202228.03.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Escape the Town, un joc per conèixer la història i el patrimoni d'Alella
×  
Escape the Town Escape the Town

El municipi d'Alella ofereix des d'aquest mes d'abril una nova experiència turística. Es tracta de l'Escape the Town, una versió adaptada d'un escape room però a l'aire lliure, on mitjançant una experiència lúdica i engrescadora, els visitants coneixeran la història i el patrimoni del poble. Aquest nou producte turístic incorpora la gamificació que consisteix a utilitzar tècniques pròpies dels jocs per aplicar-los a entorns no lúdics i adaptar-los a suports digitals. El contingut s'ha treballat de manera transversal des de la Regidoria de Turisme i Identitat, amb la supervisió històrica i patrimonial de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia.

L'Escape the Town d'Alella està pensat tant per a públic de fora com per a veïns i veïnes d'Alella. Seguint amb les línies de treball marcades pel Pla Estratègic de Turisme 2021-2025, amb la implementació d'aquest nou producte turístic, l'Ajuntament vol atraure altres perfils de visitants, que potser no els resulta atractiu una visita guiada patrimonial, però sí un room escape. Al mateix temps, es pretén enfortir el sentiment de pertinença de la població local i afavorir que tant visitants com locals, passegin pels carrers d'Alella, consumeixin  altres serveis (restauració, comerç...) i coneguin els principals equipaments del municipi.  

El joc proposa la superació de diverses proves, a partir de pistes i enigmes amagats a vuit indrets emblemàtics del municipi. Jugant pels carrers del centre es podran resoldre els enigmes i descobrir els racons més especials, la història i la tradició vitivinícola del poble.   

L'Escape the Town té una durada aproximada de 100 minuts i es pot fer cada dia de l'any i a qualsevol hora. El preu és de 30 euros per equip de 2 a 4 persones.  Només cal descarregar-se l'app i comprar l'experiència a través del web https://escapethetown.es.  L'aplicació està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. 

Pujar al principi de la pàgina