Notícies
Publicat el 3 de febrer de 202203.02.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Més visites guiades i promoció de l'oferta gastronòmica
Talonari gastronòmic

El programa d'activitats enoturístiques de l'any inclou dues novetats destacades: es promocionarà l'oferta gastronòmica a través de descomptes, per afavorir la tornada de les persones visitants al municipi, i s'amplia l'oferta de visites guiades, reforçant especialment les propostes destinades al públic familiar.

L´últim diumenge de mes es mantenen els tastos especialitzats dels Diumenges de Vins, una proposta que des de l'inici ha tingut molt bona acollida del públic que a més de donar a conèixer els vins de la DO Alella també vol promocionar l'oferta gastronòmica del municipi. Per això deu restaurants d'Alella seran els encarregats de preparar dues tapes per a l'ocasió. 

Per reforçar el paper promocional amb cada entrada que es compri de Diumenges de Vins es regalarà un talonari de descomptes que s'aplicaran a la dotzena de bars i restaurants que s'han sumat a aquesta iniciativa. El talonari té validesa fins al març de 2023, per afavorir que les persones repeteixen la seva estada a Alella.

A la mateixa hora de Diumenges de Vins, a les 12 del migdia, es mantenen els tallers enoturístics per a infants de 3 a 12 anys, coneguts com els Diumenges de Most.

Visites patrimonials i de natura 

Després dels mesos de tancament a causa de la pandèmia, s'ha detectat un increment de l'interès de viure experiències turístiques a l'aire lliure. Per donar resposta a aquesta demanda, s'ha ampliat l'oferta de visites guiades amb el propósit d'augmentar el nombre de persones que visiten a Alella per conèixer el patrimoni natural i arquitectònic. 

Així es duplica l'oferta de visites guiades: el primer diumenge de mes es faran les visites guiades de natura, per la Serralada Litoral i la Vall de Rials, i el segon diumenge es reserva per a les visites pel patrimoni arquitectònic del municipi. Dins de les visites per la natura, s'incorporen quatre activitats dissenyades especialment per al públic familiar, amb gimcanes, contacontes i tallers. 
Consulteu tota la programació a www.alella.cat/turisme.

Turisme estrena butlletí electrònic

La regidoria de Turisme i Identitat ha estrenat una nova eina per difondre les activitats turístiques del municipi: una newsletter o butlletí electrònic que s'envia a totes les persones subscrites a aquest nou canal de difusió. Per rebre la informació al correu electrònic cal donar-se d'alta a www.alella.cat/turismealdia

Pujar al principi de la pàgina