Notícies
Publicat el 20 de setembre de 202120.09.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Un mes de propostes per assaborir el territori amb el Vi +
Vi més

Setembre és el mes de la Festa de la Verema i octubre el del Vi+, una iniciativa promoguda pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, que compta amb la col·laboració de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, els ajuntaments consorciats i els consells comarcals del Maresme i del Vallès Oriental. El Vi+ va néixer el 2016 amb l'objectiu de dinamitzar el territori de la DO Alella a través de la Ruta del Vi DO Alella i els seus atractius turístics.

Del 2 al 30 d'octubre, els membres de la Ruta del Vi DO Alella ofereixen una trentena d'experiències enoturístiques  i un gran ventall d'activitats per descobrir i assaborir la terra de la pansa blanca, fent parada a diferents municipis de territori DO Alella. El programa inclou visites a cellers i viticultors; tastos dirigits; menús i propostes gastronòmiques; musicals i teatrals maridades amb vi; tallers; rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; entre altres. 

L'Ajuntament d'Alella proposa dues cites importants dins del programa del Vi +:  una activitat familiar a la vinya testimonial de Can Magarola sobre la vinya i el reciclatge del suro, que es farà el 2 d'octubre; i una passejada guiada per descobrir les vinyes d'Alella, programada per al 16 d'octubre. 

Aquesta iniciativa va néixer el 2016 amb l'objectiu de dinamitzar el territori de la DO Alella a través de la Ruta del Vi DO Alella i els seus atractius turístics.

Més informació i compra d'experiències a www.enoturismedoalella.cat/vimes

Pujar al principi de la pàgina