Diumenges de vins

Diumenges de vins

Cada últim diumenge de mes, excepte juliol i agost, tens una cita al pati de l'Oficina de Turisme d'Alella. A cada sessió comptarem amb un o una sommelier que pertanyi al territori DO Alella o en sigui bon coneixedor/a.

Tastarem dos vins DO Alella maridats amb tastets gastronòmics elaborats per diferents restauradors del municipi.

Es tracta d'una activitat reduïda a un màxim de 40 persones, per tal que es pugui gaudir amb comoditat dels vins, els maridatges i de les pautes i explicacions dels sommeliers que dinamitzen cada sessió.

L'objectiu d'aquesta activitat és, per una banda, donar a conèixer els vins de la denominació d'origen DO Alella i fomentar la cultura vitivinícola tan arrelada al nostre municipi. Per l'altra, activar l'economia local i donar a conèixer la gastronomia que ofereixen els bars i restaurants d'Alella.

Diumenges de most

Diumenges de Most

En paral·lel als Diumenges de Vins, l'Oficina de Turisme d'Alella ofereix una activitat enoturística creada especialment per la canalla.

Es tracta de tallers adreçats a transmetre als infants la cultura vitivinícola tot jugant, aprenent i tastant el most. L'objectiu d'aquesta experiència és que els infants creixin amb sentiment de pertinença al territori i esdevinguin futurs ambaixadors de la cultura vitivinícola i del territori de la DO Alella.

Vins Most
28 de gener de 2024

Aquest mes de gener, gaudirem tastant els vins del celler Can Roda, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Can Duran. El tast el conduirà Pepi Milà.

Punt de trobada: Oficina de Turisme 

Hora: 12:00h

Vins: Can Roda 

Sommelier: Pepi Milà

Resturant: Can Duran 

Tastet 1:  Ensaladilla russa amb gambes   

Tastet 2:  Mini trinxat de col i patata amb ou de guatlla i botifarra negra 

diumenges de vins2
25 de febrer de 2024

Aquest mes de febrer, gaudirem tastant els vins del celler Roura, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Bar del Casal. El tast el conduirà Eli Vidal.

Punt de trobada: Oficina de Turisme 

Hora: 12:00h

Vins:  Roura 

Sommelier: Eli Vidal

Resturant: Bar del Casal

Tastet 1:  Torrada d'escalivada i formatge de cabra 

Tastet 2:  Empanada argentina de vedella

 

Diumenge vins febrer
24 de març de 2024

Aquest mes de març, gaudirem tastant els vins del celler Quim Batlle, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant La Companyia d'Alella. El tast el conduirà Eli Vidal.

Punt de trobada: Oficina de Turisme 

Hora: 12:00h

Vins: Quim Batlle

Sommelier: Eli Vidal

Resturant: La Companyia d'Alella

Tastet 1:  Barqueta de Tou de Tilers amb mel i nous 

Tastet 2:  Barqueta de salmó fumat amb salsa nòrdica

diumenges de vins2
28 d'abril de 2024

Aquest mes de abril, gaudirem tastant els vins del celler Bouquet d'Alella, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Can Balcells. El tast el conduirà en Joan Lluis Gomez.

Punt de trobada: Oficina de Turisme 

Hora: 12:00h

Vins: Bouquet d'Alella

Sommelier: Joan Lluis Gomez

Resturant: Can Balcells

Tastet 1: Xupito de burrata, tomàquet confitat i alvocat 

Tastet 2: Ensalada russa amb sardina fumada

diumenges de vins2
AJORNAT 
26 de maig de 2024

Aquest mes de maig, gaudirem tastant els vins del celler Bouquet d'Alella, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Can Balcells. El tast el conduirà en Joan Lluis Gomez.

Punt de trobada: Oficina de Turisme 

Hora: 12:00h

Vins: Bouquet d'Alella

Sommelier: Joan Lluis Gomez

Resturant: Can Balcells

Tastet 1: Xupito de burrata, tomàquet confitat i alvocat 

Tastet 2: Ensalada russa amb sardina fumada

diumenges de vins2
30 de juny de 2024

Aquest mes de juny, gaudirem tastant els vins del celler Testuan, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant La Nau. El tast el conduirà en Quim Colomer.

Punt de trobada: Oficina de Turisme 

Hora: 12:00h

Vins: Testuan

Sommelier: Quim Colomer

Resturant: La Nau

Tastet 1: Croqueta de pollastre i croqueta de pernil iberic

Tastet 2: Amanida de cranc amb albocat, salmó i "huevas" de tomaquet

diumenges de vins2
7 de juny de 2024

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, ubicat a Teià i gestionat per la Mancomunitat d'Alella, El Masnou i Teià, és un complex que engloba un jaciment arqueològic de l´època romana, on neix l'origen del vi de la terra de la Pansa Blanca.
Visitarem el jaciment, contemplarem les majors premses romanes reconstruïdes d'Europa i coneixerem la història de la cultura i l'elaboració del vi dels avantpassats de la zona. En finalitzar farem un tast de vins de la DO Alella.

Dins de la programació La Primavera de la Gent 6.0

Inscripcions en aquest FORMULARI

capçalera Gent Gran PRIMAVERA
29 de setembre de 2024

Aquest mes de setembre, gaudirem tastant els vins del celler Can Matons, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant La Do Tastets d'Alella. El tast el conduirà la sommelier Eli Vidal.

Punt de trobada: Oficina de Turisme 

Hora: 12:00h

Vins: Can Matons 

Sommelier: Eli Vidal 

Resturant: La Do Tastets d'Alella

Tastet 1: Truitetes de patates i tòfona

Tastet 2: Amanideta de tonyina amb encurtits en crackers

diumenges de vins2
15 de setembre de 2024

Vine a gaudir de la unió de dos productes frescos de gran qualitat, com els vins DO Alella que elaborem a Can Roda i els deliciosos formatges de la terra.
Amb aquesta experiència gourmet al nostre celler descobriràs com s'elaboren els nostres vins ecològics, la nostra història i gaudiràs d'un maridatge de vins i formatges catalans.

Compra d'entrades AQUÍ

Can Roda
13 de setembre de 2024

Participa en el nostre  concurs de tast de vi per parelles! Trenta parelles d'aficionats degustaran i reconeixeran els vins de la terra de la pansa blanca. Demostra les teves habilitats en enologia i competeix per ser la parella guanyadora d'aquesta emocionant i deliciosa experiència vinícola. No t'ho perdis!

Consulta aquí les bases del concurs

Compra d'entrades AQUÍ (el preu d'una entrada és per parella)

Un cop tingueu la vostra entrada, rebreu un enllaç a un formulari per completar la inscripció de les dues persones participants.

No cal tenir experiència. 

1r Premi: 400 euros

2n Premi: 200 euros

3r Premi: 100 euros 

Cata a cegues
13 de setembre de 2024

L'AFA Escola Fabra ofereix un tastet de vi per pares i mares conduït per Elisabet Vidal i Òscar Pallarès. Al mateix temps, els infants (a partir de 3 anys) podran gaudir d'activitats i jocs relacionats amb el món del vi. 

Places limitades. Inscripcions des del dimecres 28/08 fins al dimecres 11/09 a través del següent FORMULARI

Tast de vins
12 de setembre de 2024

Amb la col·laboració del Consell Regulador de la DO Alella  i dels cellers de la Denominació d'Origen d'Alella es parlarà de les diferents elaboracions que es realitzen amb la varietat Pansa Blanca. Es situaran aquestes diferents elaboracions en una línia temporal de passat, present i futur.

Compra d'entrades AQUÍ

Ferran centelles
12 de setembre de 2024

Enguany el tast de vi jove aposta per una sommelier dona i jove, Maria Pont, amb l'objectiu de potenciar i referenciar figures femenines i joves dins del món del vi.

Dirigit a persones de 18 a 30 anys.

Compra d'entrades AQUÍ

Maria Pont
10 de setembre de 2024

Amb un parell de nassos

Què fem i que fèiem? com és i com érem? cap on ens portarà? Farem un tast amb la mirada d'avui intentant recordar i donar valor a què fèiem, que és el constant aprenentatge de què som ara. Amb un tast de vins que han pogut marcar una manera de fer, i que han evolucionat cap als gustos d'avui, amb característiques globals que són capaços de mantenir el caràcter del territori.

Compra d'entrades AQUÍ

Montse Velasco i Joan Lluis Gomez
9 de setembre de 2024

El cacau i el vi, maridatges excepcionals i d'origen sagrat
En aquest tast coneixerem les similituds en l'ús ritualistes i cultural d'aquestes dues espècies, malgrat la seva llunyania en l'origen a través de maridatges no convencionals del vi i el cacau i degustacions sorprenents.

Compra d'entrades AQUÍ

Ximena Pastor
8 de setembre de 2024

En el 50è aniversari de la Festa de la Verema d'Alella, tindrem l'honor de comptar amb Josep Roca del Celler de Can Roca, que dirigirà un tast exclusiu. Gaudirem d'una selecció especial de vins de la Terra de la Pansa Blanca. Una experiència única per als amants del vi!

Compra d'entrades AQUÍ

Pitu Roca
ENTRADES EXHAURIDES
8 de setembre de 2024

12h Découverte d'une cave, d'un vin.  (Sessió en francès: Un celler, un vi)
Chaque cave, viticultrice ou viticulteur de la AOC Alella est unique et possède son propre style de vinification, mais ils partagent la même passion, le terroir où ils se trouvent: La Terre de la Pansa Blanca.
Venez découvrir un vin que chacun d'eux vous fera connaitre pendant cette 48ème fête de la vendange, de manière à comprendre la philosophie qui se cache derrière chaque verre de vin. Laissez-vous surprendre par le vin de ce terroir!

Achetez vos tickets ICI

anouk
8 de setembre de 2024

Gaudeix dels vins i caves del celler a la terrassa del nostre centre d'enoturisme, amb vistes a la vinya i al mar, amb Diddi DJ.

Compra d'entrades AQUÍ

AA Wine bar
ENTRADES EXHAURIDES
8 de setembre de 2024
No cal fer reserva prèvia
Can Roda
7 de setembre de 2024

Each winery, winemaker or grape grower in the DO Alella is unique and has their own winemaking style, but they share the same context, the territory where they are located: The land of the Pansa Blanca.
Com and tate a wine from each of them participating int the 50th Haverst Festival to better understand the philosophy behind each glass. You will be positively surprised by the wines os our territory!

Buy your tickets HERE

Eli Vidal
7 de setembre de 2024

Cada celler, viticultora o viticultor de la DO Alella és singular i té el seu propi estil de vinificació, però comparteixen un mateix context, el territori on es troben: La Terra de la Pansa Blanca. Vine a tastar un vi de cadascun dels que participen en la 50a Festa de la Verema per poder entendre millor la filosofia que hi ha al darrera de cada copa. Deixa't sorprendre pels vins del nostre territori!

Amb la sommelier Eli Vidal

Compra d'entrades AQUÍ

Un celler, un vi
6 de setembre de 2024

20 a 23 h Mostra del Vi DO Alella i Gastronomia

A la Mostra, ubicada a l'Hort de la Rectoria, el pati de Can Viló i la Plaça de l'Ajuntament, podreu tastar vins de cellers i vinyaters del territori DO Alella i enguany, com a novetat, també vins francesos de Carquefou, a la regió del Loira.
També podreu degustar gran varietat de propostes gastronòmiques de restaurants del territori.
Les degustacions i tastos es pagaran directament als estands corresponents

ELS TIQUETS DE DEGUSTACIÓ DE MENJAR I VINS DE LA MOSTRA DE VINS DO ALELLA I GASTRONOMIA S'HAN D'ADQUIRIR ALS MATEIXOS ESTANDS DE LA MOSTRA 

 


Venda de copa i material de marxandatge 

  • A partir del 23 d'agost a l'Oficina de Turisme 
  • Estand de l'Ajuntament, 6, 7 i 8 de setembre, de 19 a 23 h
     
    • Venda de material i marxandatge
    • Copa de vidre + bossa porta copa: 3 €
    • Samarreta: 10 €
    • Bossa cotó: 7 €
    • Barret de palla: 3 €

Més informació www.festaverema.alella.cat 

 Cellers i vinyataires  

ALTA ALELLA MIRGIN – CELLER DE LES AUS

Al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, es troba la finca noucentista Can Genís, el somni de la família Pujol-Busquets. Un projecte d'agricultura ecològica amb vocació de transparència i compromís natural.
Alella

BOUQUET D'ALELLA

Finca familiar amb més de 5 segles d'història que actualment elabora vins amb varietats locals i en agricultura ecològica i sostenible amb l'entorn. Al mateix temps realitzen activitats enoturístiques en un entorn privilegiat amb vistes al poble d'Alella i al mar Mediterrani. Un espai únic que et farà connectar amb la natura i gaudir d'un moment inoblidable.
Alella

CAN RODA - SERRALADA DE MARINA

Can Roda és la casa pairal que la família Bonaplata, de Barcelona, es va fer a Santa Maria de Martorelles cap al 1864.
Santa Maria de Martorelles

ROURA

El Celler Roura neix al principi dels anys 1980 a la vall de Rials, a Alella, de la mà de Joan Antoni Pérez Roura.
Alella

CAN MATONS

Celler situat entre les vinyes velles i boscos de l'interior de la Serralada Litoral que divideix la DO Alella. Des de la primera anyada, elaborada al celler modern al 1981, la filosofia ha estat l'extracció de les màximes possibilitats a la varietat genuïna de la zona: la pansa blanca.
Santa Maria de Martorelles

QUIM BATLLE

Quim Batlle expressa la seva visió del vi a través dels productes que fa. Són vins amb personalitat, amb molt de caràcter i fidel expressió del sauló que els veu néixer, responsable de la mineralitat i l'amargor final que busquen.
Tiana

CELLER MARFIL

Ubicat al centre d'Alella, a l'edifici modernista del 1906. Xavier Garcia, enòleg i propietari del celler, hi elabora diferents vins amb raïms procedents de 26 hectàrees de viña pròpia de varietats tradicionals mediterrànies com la Pansa blanca, Garnatxes i Garnella. Sense insecticides, herbicides ni adobs inorgànics.
Alella

TESTUAN

Testuan és el projecte iniciat fa 13 anys d'uns amics de Cabrils. Treballen vinyes de Pansa blanca en varis municipis de la DO Alella fent vinificacions diferents amb aquesta varietat.
Cabrils

DOMAINE DE PORT JEAN

Antigament hi havia centenars d'hectàrees de vinya a les ribes de l'Erdre, avui en dia només queden 12,5 d'hectàrees ubicades Port Jean i explotades por la família Bécavin. A Domaine de Port Jean conreen sis varietats diferents: chardonnay, cabernet, Folle Blanche, meló de Borgonya, Malvasia i Gamay. Produeixen vins negres, blancs i rosats, anomenats Fée de l'Erdre, Folie de l'Erdre o Douceur de l'Erdre.
Carquefou, poble agermanat amb Alella des de 1997

 Restaurants

Divendres 6 de setembre

  • BAR DEL CASAL
    Cuina tradicional catalana i de proximitat.
    Alella
  • CAN BALCELLS
    Cuina d'una gran qualitat i amb productes de
    proximitat.
    Alella
  • CELLER JORDANA
    Vinoteca gourmet amb degustació. Productes d'alta qualitat. Vermuts i sopars, especialitat en vins, embotits, formatges i conserves.
    Alella
  • CHARCUTERIA COLOMA
    Arrossos i cuina de proximitat, basats en la estacionalitat, qualitat i experiència.
    El Masnou
  • EL MAS VELL
    Cuina mediterrània amb un toc fresc i modern.
    El Masnou
  • LA MAGNOLIA
    Taverna gastronòmica amb tapes i platets d'arreu
    del món.
    El Masnou
  • LA MASIA DE LA XESCA
    Cuina mediterrània, de temporada i brasa.
    Croquetes d’ autor “Encroquetame by Xesca”.
    Badalona
  • LEANDRE RESTAURANT
    Cuina de poble contemporània en un ambient
    amigable i desenfadat.
    Alella
  • WHITE GARDEN STREET FOOD
    Cuina de carrer 100% saludable i 100% orgànica.
    Alella

Dissabte 7 de setembre

  • CELLER JORDANA
    Vinoteca gourmet amb degustació. Productes d'alta qualitat. Vermuts i sopars, especialitat en vins, embotits, formatges i conserves.
    Alella
  • CHARCUTERIA COLOMA
    Arrossos i cuina de proximitat, basats en la estacionalitat, qualitat i experiència.
    El Masnou
  • ENRIQUE TOMÁS
    Especialistes en pernils i embotits ibèrics.
    Alella
  • LA MAGNOLIA
    Taverna gastronòmica amb tapes i platets d'arreu del món.
    El Masnou
  • LA MAGRANA
    Bar restaurant de cuina casolana.
    Alella
  • EL MAS VELL
    Cuina mediterrània amb un toc fresc i modern.
    El Masnou
  • LA MASIA DE LA XESCA
    Cuina mediterrània, de temporada i brasa. Croquetes d’ autor “Encroquetame by Xesca”.
    Badalona
  • LEANDRE RESTAURANT
    Cuina de poble contemporània en un ambient amigable i desenfadat.
    Alella
  • WHITE GARDEN STREET FOOD
    Cuina de carrer 100% saludable i 100% orgànica.
    Alella

Diumenge 8 de setembre

  • CHARCUTERIA COLOMA
    Arrossos i cuina de proximitat, basats en la estacionalitat, qualitat i experiència.
    El Masnou
  • ENRIQUE TOMÁS
    Especialistes en pernils i embotits ibèrics.
    Alella
  • LA CISA
    Cuina fusió entre la tradició culinària i la innovació.
    Premià de Dalt
  • LA NAU D'ALELLA
    Cuina tradicional i casolana. Menjars per emportar elaborats amb molta cura i la millor matèria primera.
    Alella
  • LA MAGRANA
    Bar restaurant de cuina casolana.
    Alella
  • EL MAS VELL
    Cuina mediterrània amb un toc fresc i modern.
    El Masnou
  • LA MASIA DE LA XESCA
    Cuina mediterrània, de temporada i brasa. Croquetes d’ autor “Encroquetame by Xesca”.
    Badalona
  • LEANDRE RESTAURANT
    Cuina de poble contemporània en un ambient amigable i desenfadat.
    Alella
  • WHITE GARDEN STREET FOOD
    Cuina de carrer 100% saludable i 100% orgànica.
    Alella

Festa Verema 2023
7 de setembre de 2024

20 a 23 h Mostra del Vi DO Alella i Gastronomia

A la Mostra, ubicada a l'Hort de la Rectoria, el pati de Can Viló i la Plaça de l'Ajuntament, podreu tastar vins de cellers i vinyaters del territori DO Alella i enguany, com a novetat, també vins francesos de Carquefou, a la regió del Loira.
També podreu degustar gran varietat de propostes gastronòmiques de restaurants del territori.
Les degustacions i tastos es pagaran directament als estands corresponents

ELS TIQUETS DE DEGUSTACIÓ DE MENJAR I VINS DE LA MOSTRA DE VINS DO ALELLA I GASTRONOMIA S'HAN D'ADQUIRIR ALS MATEIXOS ESTANDS DE LA MOSTRA 

 


Venda de copa i material de marxandatge 

  • A partir del 23 d'agost a l'Oficina de Turisme 
  • Estand de l'Ajuntament, 6, 7 i 8 de setembre, de 19 a 23 h
     
    • Venda de material i marxandatge
    • Copa de vidre + bossa porta copa: 3 €
    • Samarreta: 10 €
    • Bossa cotó: 7 €
    • Barret de palla: 3 €

Més informació www.festaverema.alella.cat 

 Cellers i vinyataires  

ALTA ALELLA MIRGIN – CELLER DE LES AUS

Al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, es troba la finca noucentista Can Genís, el somni de la família Pujol-Busquets. Un projecte d'agricultura ecològica amb vocació de transparència i compromís natural.
Alella

BOUQUET D'ALELLA

Finca familiar amb més de 5 segles d'història que actualment elabora vins amb varietats locals i en agricultura ecològica i sostenible amb l'entorn. Al mateix temps realitzen activitats enoturístiques en un entorn privilegiat amb vistes al poble d'Alella i al mar Mediterrani. Un espai únic que et farà connectar amb la natura i gaudir d'un moment inoblidable.
Alella

CAN RODA - SERRALADA DE MARINA

Can Roda és la casa pairal que la família Bonaplata, de Barcelona, es va fer a Santa Maria de Martorelles cap al 1864.
Santa Maria de Martorelles

ROURA

El Celler Roura neix al principi dels anys 1980 a la vall de Rials, a Alella, de la mà de Joan Antoni Pérez Roura.
Alella

CAN MATONS

Celler situat entre les vinyes velles i boscos de l'interior de la Serralada Litoral que divideix la DO Alella. Des de la primera anyada, elaborada al celler modern al 1981, la filosofia ha estat l'extracció de les màximes possibilitats a la varietat genuïna de la zona: la pansa blanca.
Santa Maria de Martorelles

QUIM BATLLE

Quim Batlle expressa la seva visió del vi a través dels productes que fa. Són vins amb personalitat, amb molt de caràcter i fidel expressió del sauló que els veu néixer, responsable de la mineralitat i l'amargor final que busquen.
Tiana

CELLER MARFIL

Ubicat al centre d'Alella, a l'edifici modernista del 1906. Xavier Garcia, enòleg i propietari del celler, hi elabora diferents vins amb raïms procedents de 26 hectàrees de viña pròpia de varietats tradicionals mediterrànies com la Pansa blanca, Garnatxes i Garnella. Sense insecticides, herbicides ni adobs inorgànics.
Alella

TESTUAN

Testuan és el projecte iniciat fa 13 anys d'uns amics de Cabrils. Treballen vinyes de Pansa blanca en varis municipis de la DO Alella fent vinificacions diferents amb aquesta varietat.
Cabrils

DOMAINE DE PORT JEAN

Antigament hi havia centenars d'hectàrees de vinya a les ribes de l'Erdre, avui en dia només queden 12,5 d'hectàrees ubicades Port Jean i explotades por la família Bécavin. A Domaine de Port Jean conreen sis varietats diferents: chardonnay, cabernet, Folle Blanche, meló de Borgonya, Malvasia i Gamay. Produeixen vins negres, blancs i rosats, anomenats Fée de l'Erdre, Folie de l'Erdre o Douceur de l'Erdre.
Carquefou, poble agermanat amb Alella des de 1997

 Restaurants

Divendres 6 de setembre

  • BAR DEL CASAL
    Cuina tradicional catalana i de proximitat.
    Alella
  • CAN BALCELLS
    Cuina d'una gran qualitat i amb productes de
    proximitat.
    Alella
  • CELLER JORDANA
    Vinoteca gourmet amb degustació. Productes d'alta qualitat. Vermuts i sopars, especialitat en vins, embotits, formatges i conserves.
    Alella
  • CHARCUTERIA COLOMA
    Arrossos i cuina de proximitat, basats en la estacionalitat, qualitat i experiència.
    El Masnou
  • EL MAS VELL
    Cuina mediterrània amb un toc fresc i modern.
    El Masnou
  • LA MAGNOLIA
    Taverna gastronòmica amb tapes i platets d'arreu
    del món.
    El Masnou
  • LA MASIA DE LA XESCA
    Cuina mediterrània, de temporada i brasa.
    Croquetes d’ autor “Encroquetame by Xesca”.
    Badalona
  • LEANDRE RESTAURANT
    Cuina de poble contemporània en un ambient
    amigable i desenfadat.
    Alella
  • WHITE GARDEN STREET FOOD
    Cuina de carrer 100% saludable i 100% orgànica.
    Alella

Dissabte 7 de setembre

  • CELLER JORDANA
    Vinoteca gourmet amb degustació. Productes d'alta qualitat. Vermuts i sopars, especialitat en vins, embotits, formatges i conserves.
    Alella
  • CHARCUTERIA COLOMA
    Arrossos i cuina de proximitat, basats en la estacionalitat, qualitat i experiència.
    El Masnou
  • ENRIQUE TOMÁS
    Especialistes en pernils i embotits ibèrics.
    Alella
  • LA MAGNOLIA
    Taverna gastronòmica amb tapes i platets d'arreu del món.
    El Masnou
  • LA MAGRANA
    Bar restaurant de cuina casolana.
    Alella
  • EL MAS VELL
    Cuina mediterrània amb un toc fresc i modern.
    El Masnou
  • LA MASIA DE LA XESCA
    Cuina mediterrània, de temporada i brasa. Croquetes d’ autor “Encroquetame by Xesca”.
    Badalona
  • LEANDRE RESTAURANT
    Cuina de poble contemporània en un ambient amigable i desenfadat.
    Alella
  • WHITE GARDEN STREET FOOD
    Cuina de carrer 100% saludable i 100% orgànica.
    Alella

Diumenge 8 de setembre

  • CHARCUTERIA COLOMA
    Arrossos i cuina de proximitat, basats en la estacionalitat, qualitat i experiència.
    El Masnou
  • ENRIQUE TOMÁS
    Especialistes en pernils i embotits ibèrics.
    Alella
  • LA CISA
    Cuina fusió entre la tradició culinària i la innovació.
    Premià de Dalt
  • LA NAU D'ALELLA
    Cuina tradicional i casolana. Menjars per emportar elaborats amb molta cura i la millor matèria primera.
    Alella
  • LA MAGRANA
    Bar restaurant de cuina casolana.
    Alella
  • EL MAS VELL
    Cuina mediterrània amb un toc fresc i modern.
    El Masnou
  • LA MASIA DE LA XESCA
    Cuina mediterrània, de temporada i brasa. Croquetes d’ autor “Encroquetame by Xesca”.
    Badalona
  • LEANDRE RESTAURANT
    Cuina de poble contemporània en un ambient amigable i desenfadat.
    Alella
  • WHITE GARDEN STREET FOOD
    Cuina de carrer 100% saludable i 100% orgànica.
    Alella

Festa Verema 2023
8 de setembre de 2024

20 a 23 h Mostra del Vi DO Alella i Gastronomia

A la Mostra, ubicada a l'Hort de la Rectoria, el pati de Can Viló i la Plaça de l'Ajuntament, podreu tastar vins de cellers i vinyaters del territori DO Alella i enguany, com a novetat, també vins francesos de Carquefou, a la regió del Loira.
També podreu degustar gran varietat de propostes gastronòmiques de restaurants del territori.
Les degustacions i tastos es pagaran directament als estands corresponents

ELS TIQUETS DE DEGUSTACIÓ DE MENJAR I VINS DE LA MOSTRA DE VINS DO ALELLA I GASTRONOMIA S'HAN D'ADQUIRIR ALS MATEIXOS ESTANDS DE LA MOSTRA 

 


Venda de copa i material de marxandatge 

  • A partir del 23 d'agost a l'Oficina de Turisme 
  • Estand de l'Ajuntament, 6, 7 i 8 de setembre, de 19 a 23 h
     
    • Venda de material i marxandatge
    • Copa de vidre + bossa porta copa: 3 €
    • Samarreta: 10 €
    • Bossa cotó: 7 €
    • Barret de palla: 3 €

Més informació www.festaverema.alella.cat 

 Cellers i vinyataires  

ALTA ALELLA MIRGIN – CELLER DE LES AUS

Al bell mig del Parc Natural de la Serralada de Marina, es troba la finca noucentista Can Genís, el somni de la família Pujol-Busquets. Un projecte d'agricultura ecològica amb vocació de transparència i compromís natural.
Alella

BOUQUET D'ALELLA

Finca familiar amb més de 5 segles d'història que actualment elabora vins amb varietats locals i en agricultura ecològica i sostenible amb l'entorn. Al mateix temps realitzen activitats enoturístiques en un entorn privilegiat amb vistes al poble d'Alella i al mar Mediterrani. Un espai únic que et farà connectar amb la natura i gaudir d'un moment inoblidable.
Alella

CAN RODA - SERRALADA DE MARINA

Can Roda és la casa pairal que la família Bonaplata, de Barcelona, es va fer a Santa Maria de Martorelles cap al 1864.
Santa Maria de Martorelles

ROURA

El Celler Roura neix al principi dels anys 1980 a la vall de Rials, a Alella, de la mà de Joan Antoni Pérez Roura.
Alella

CAN MATONS

Celler situat entre les vinyes velles i boscos de l'interior de la Serralada Litoral que divideix la DO Alella. Des de la primera anyada, elaborada al celler modern al 1981, la filosofia ha estat l'extracció de les màximes possibilitats a la varietat genuïna de la zona: la pansa blanca.
Santa Maria de Martorelles

QUIM BATLLE

Quim Batlle expressa la seva visió del vi a través dels productes que fa. Són vins amb personalitat, amb molt de caràcter i fidel expressió del sauló que els veu néixer, responsable de la mineralitat i l'amargor final que busquen.
Tiana

CELLER MARFIL

Ubicat al centre d'Alella, a l'edifici modernista del 1906. Xavier Garcia, enòleg i propietari del celler, hi elabora diferents vins amb raïms procedents de 26 hectàrees de viña pròpia de varietats tradicionals mediterrànies com la Pansa blanca, Garnatxes i Garnella. Sense insecticides, herbicides ni adobs inorgànics.
Alella

TESTUAN

Testuan és el projecte iniciat fa 13 anys d'uns amics de Cabrils. Treballen vinyes de Pansa blanca en varis municipis de la DO Alella fent vinificacions diferents amb aquesta varietat.
Cabrils

DOMAINE DE PORT JEAN

Antigament hi havia centenars d'hectàrees de vinya a les ribes de l'Erdre, avui en dia només queden 12,5 d'hectàrees ubicades Port Jean i explotades por la família Bécavin. A Domaine de Port Jean conreen sis varietats diferents: chardonnay, cabernet, Folle Blanche, meló de Borgonya, Malvasia i Gamay. Produeixen vins negres, blancs i rosats, anomenats Fée de l'Erdre, Folie de l'Erdre o Douceur de l'Erdre.
Carquefou, poble agermanat amb Alella des de 1997

 Restaurants

Divendres 6 de setembre

  • BAR DEL CASAL
    Cuina tradicional catalana i de proximitat.
    Alella
  • CAN BALCELLS
    Cuina d'una gran qualitat i amb productes de
    proximitat.
    Alella
  • CELLER JORDANA
    Vinoteca gourmet amb degustació. Productes d'alta qualitat. Vermuts i sopars, especialitat en vins, embotits, formatges i conserves.
    Alella
  • CHARCUTERIA COLOMA
    Arrossos i cuina de proximitat, basats en la estacionalitat, qualitat i experiència.
    El Masnou
  • EL MAS VELL
    Cuina mediterrània amb un toc fresc i modern.
    El Masnou
  • LA MAGNOLIA
    Taverna gastronòmica amb tapes i platets d'arreu
    del món.
    El Masnou
  • LA MASIA DE LA XESCA
    Cuina mediterrània, de temporada i brasa.
    Croquetes d’ autor “Encroquetame by Xesca”.
    Badalona
  • LEANDRE RESTAURANT
    Cuina de poble contemporània en un ambient
    amigable i desenfadat.
    Alella
  • WHITE GARDEN STREET FOOD
    Cuina de carrer 100% saludable i 100% orgànica.
    Alella

Dissabte 7 de setembre

  • CELLER JORDANA
    Vinoteca gourmet amb degustació. Productes d'alta qualitat. Vermuts i sopars, especialitat en vins, embotits, formatges i conserves.
    Alella
  • CHARCUTERIA COLOMA
    Arrossos i cuina de proximitat, basats en la estacionalitat, qualitat i experiència.
    El Masnou
  • ENRIQUE TOMÁS
    Especialistes en pernils i embotits ibèrics.
    Alella
  • LA MAGNOLIA
    Taverna gastronòmica amb tapes i platets d'arreu del món.
    El Masnou
  • LA MAGRANA
    Bar restaurant de cuina casolana.
    Alella
  • EL MAS VELL
    Cuina mediterrània amb un toc fresc i modern.
    El Masnou
  • LA MASIA DE LA XESCA
    Cuina mediterrània, de temporada i brasa. Croquetes d’ autor “Encroquetame by Xesca”.
    Badalona
  • LEANDRE RESTAURANT
    Cuina de poble contemporània en un ambient amigable i desenfadat.
    Alella
  • WHITE GARDEN STREET FOOD
    Cuina de carrer 100% saludable i 100% orgànica.
    Alella

Diumenge 8 de setembre

  • CHARCUTERIA COLOMA
    Arrossos i cuina de proximitat, basats en la estacionalitat, qualitat i experiència.
    El Masnou
  • ENRIQUE TOMÁS
    Especialistes en pernils i embotits ibèrics.
    Alella
  • LA CISA
    Cuina fusió entre la tradició culinària i la innovació.
    Premià de Dalt
  • LA NAU D'ALELLA
    Cuina tradicional i casolana. Menjars per emportar elaborats amb molta cura i la millor matèria primera.
    Alella
  • LA MAGRANA
    Bar restaurant de cuina casolana.
    Alella
  • EL MAS VELL
    Cuina mediterrània amb un toc fresc i modern.
    El Masnou
  • LA MASIA DE LA XESCA
    Cuina mediterrània, de temporada i brasa. Croquetes d’ autor “Encroquetame by Xesca”.
    Badalona
  • LEANDRE RESTAURANT
    Cuina de poble contemporània en un ambient amigable i desenfadat.
    Alella
  • WHITE GARDEN STREET FOOD
    Cuina de carrer 100% saludable i 100% orgànica.
    Alella

Festa Verema 2023
27 d'octubre de 2024

Aquest mes de octubre, gaudirem tastant els vins del Celler de les Aus, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Celler Can Jordana. El tast el conduirà la sommelier Montse Velasco.

Punt de trobada: Oficina de Turisme 

Hora: 12:00h

Vins: Celler de les Aus 

Sommelier: Montse Velasco

Resturant: Celler Can Jordana

Tastet 1: Guilda d'anxova del cantabric

Tastet 2: Coca de sardinetes amb mascarpone, pasta de full i confitura de pebrot

diumenges de vins2
26 d'octubre de 2024

Gaudeix d'un vermut “rumbero” únic amb música en directe de la mà del grup Masamadre, al jardí de Can Viló, una de les cases històriques d'Alella.

De 12 a 14h, deixa't portar per la rumba mentre degustes vins de la DO Alella. Un esdeveniment perfecte per a “vilenials” que busquen combinar bon ambient, història i sabor. No t'ho perdis!

Dins de les activitats del Vi+

vermut rumbero
24 d'octubre de 2024

Degustarem els fantàstics formatges guanyadors del concurs de la Seu. Elaborats amb producte d'extrema qualitat (llet del Pirineu i del Prepirineu) i un sabor excepcional. Triats pel seu gran mèrit exigit (sabor, textura, estètica, qualitat).

Més informació i inscripcions www.alella.cat/canlleonart

18 d'octubre de 2024

Ex oriente Lux: un viatge mediterrani

Us proposem un tast per a oblidar-nos de la nostra posició “al sud d'europa” i veure Alella i el nostre litoral com el final d'un camí que s'inicia en el món fenici, o el que es va conèixer posteriorment com la gran Síria, tot passant per Grècia fins a fondejar la barca a casa nostra.

Un tast per agermanar-nos amb orient a través del vi i una petita mostra gastronòmica per delectar-nos de la bellesa de la diversitat.

Entrades AQUÍ

Dins de les activitats del Vi+

Bernat Voraviu
10 d'octubre de 2024
Guia de vermuts
24 de novembre de 2024

Aquest mes de Novembre, gaudirem tastant els vins del Celler Alta Alella, acompanyats dels tastets que ens prepararà el restaurant Ca la Nena. El tast el conduirà el sommelier Xavi Rubí.

Punt de trobada: Oficina de Turisme 

Hora: 12:00h

Vins: Alta Alella

Sommelier: Xavi Rubí

Resturant: Ca la Nena

Tastet 1: Croquetes de berberechos

Tastet 2: Croquetes de bolets amb foie

diumenges de vins2
12 de desembre de 2024
AA Maridatge Pernil
10 de desembre de 2024

La sommelier, Rebeca Ruiz, especialitzada en la DO Alella, ens donarà les pistes per maridar els plats típics del Nadal. Un vi per a cada plat.

Emmarcat dins de la programació: La Tardor de la Gent 6.0

Més informació www.alella.cat/gent60

La tardor gent 6.0
Pujar al principi de la pàgina