Diumenges de vins

Diumenges de vins

Cada últim diumenge de mes, excepte juliol i agost, tens una cita al pati de l'Oficina de Turisme d'Alella. A cada sessió comptarem amb un o una sommelier que pertanyi al territori DO Alella o en sigui bon coneixedor/a.

Tastarem dos vins DO Alella maridats amb tastets gastronòmics elaborats per diferents restauradors del municipi.

Es tracta d'una activitat reduïda a un màxim de 40 persones, per tal que es pugui gaudir amb comoditat dels vins, els maridatges i de les pautes i explicacions dels sommeliers que dinamitzen cada sessió.

L'objectiu d'aquesta activitat és, per una banda, donar a conèixer els vins de la denominació d'origen DO Alella i fomentar la cultura vitivinícola tan arrelada al nostre municipi. Per l'altra, activar l'economia local i donar a conèixer la gastronomia que ofereixen els bars i restaurants d'Alella.

Diumenges de most

Diumenges de Most

En paral·lel als Diumenges de Vins, l'Oficina de Turisme d'Alella ofereix una activitat enoturística creada especialment per la canalla.

Es tracta de tallers adreçats a transmetre als infants la cultura vitivinícola tot jugant, aprenent i tastant el most. L'objectiu d'aquesta experiència és que els infants creixin amb sentiment de pertinença al territori i esdevinguin futurs ambaixadors de la cultura vitivinícola i del territori de la DO Alella.

Vins Most
30 de gener de 2022

Comencem el 2022 amb vins del celler Can Roda i tapetes d'un dels restaurants més emblemàtics d'Alella, Can Duran. Un esdeveniment conduït per la Pepi Milà, propietària del celler Can Roda amb la col·laboració de la Sílvia Duran, propietària del restaurant Can Duran. No us ho perdeu!

Tastet 1: Ravioli de gamba farcit de bolets
Tastet 2: Ravioli de bleda farcit  de mascarpone amb panses i pinyons

30 de gener de 2022

La creativitat ens permet experimentar, imaginar i crear. Posarem tots els nostres sentits en descobrir què s'amaga darrera de la nostra pròpia creativitat. Els dissenyadors fan una feina molt important en l'elaboració final dels productes. Nosaltres pensarem en quines són aquestes tasques: pensar en un nom, un logotip i un disseny per fer la nostra pròpia etiqueta d'una ampolla de vi.

Gener
27 de febrer de 2022

En aquesta ocasió, tastarem els vins del viticultor Mario Rovira, de la mà del sommelier Carles Puñet, maridats amb tastets que ens prepararà i comentarà el Manel Pujol, propietari del Celler Jordana.


Tastet 1:
Empedrat de bacallà fumat
Tastet 2: Barqueta de sobrassada i gorgonzola

Febrer
27 de febrer de 2022

La creativitat ens permet experimentar, imaginar i crear. Posarem tots els nostres sentits en descobrir què s'amaga darrera de la nostra pròpia creativitat. Els dissenyadors fan una feina molt important en l'elaboració final dels productes. Nosaltres pensarem en quines són aquestes tasques: pensar en un nom, un logotip i un disseny per fer la nostra pròpia etiqueta d'una ampolla de vi.

 

most febrer
27 de març de 2022

Vins: Quim Batlle
Sommelier: Montse Velasco
Tastets: Restaurant 1789
Tastet 1:
Pròximament
Tastet 2: Pròximament

Gener
Pujar al principi de la pàgina