X
Emergència sequera
Notícies
Publicat el 25 de gener de 201525.01.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament convoca la tercera edició del Premi la Millor Iniciativa Enoturística
Les propostes es poden presentar del 10 de març fins al 29 d'abril

EnoturismeLa Regidoria de Promoció Turística ha tornat a convocar el Premi a la Millor Iniciativa Enoturística. És la tercera edició d'una iniciativa que pretén afavorir l'activitat econòmica i promocionar el municipi com a destinació turística i donar suport a iniciatives privades que desenvolupin productes d'enoturisme a Alella.

El concurs a la millor iniciativa enoturística és obert a professionals, empreses i entitats, ja siguin d'Alella o d'altres municipis, que proposin un projecte enoturístic a realitzar a Alella.

Els productes que s'hi ofereixin han de ser originals, és a dir, queden excloses d'aquest concurs aquelles iniciatives que hagin estat publicades, difoses o aplicades abans de concórrer a aquesta convocatòria. Les propostes enoturístiques hauran de ser molt concretes i viables i estar dissenyades pensant en que s'hauran d'implementar, perquè, en cas de resultar guanyadora, s'hauran de posar en marxa un cop rebuda la primera part del premi i durant un mínim de 12 mesos. No podran participar en aquesta convocatòria l'empresa o empreses guanyadores de l'edició anterior.

Les propostes s'han de presentar per escrit en dos sobres blancs tancats amb el títol “III Premi a la Millor Iniciativa Enoturística d'Alella 2016” al Registre general de l'Ajuntament d'Alella, acompanyats d'una instància. El termini de presentació és del 10 de març al 29 d'abril. En la selecció es valoraran, entre d'altres qüestions, la cooperació empresarial, la innovació, la perdurabilitat i l'adequació a la realitat turística local. L'Ajuntament aportarà 2.000€ a la proposta guanyadora, que es lliuraran en dos pagaments.

Més informació en aquest enllaç

Consulta les bases de la convocatòria des d'aquest enllaç

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

Pujar al principi de la pàgina