L'Oficina de Turisme compta des de l'any 2018 amb el distintiu Biosphere que reconeix el seu compromís amb la sostenibilitat i amb el compliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

ODS Desenvolupament sostenible

El 25 de setembre de 2015, els líders mundials de 193 estats van adoptar un conjunt d'objectius globals per erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tothom com a part d'una nova agenda de desenvolupament sostenible. Cada objectiu té fites específiques que han d'assolir-se en els pròxims 15 anys.

En l'actualitat diferents entitats i organitzacions, públiques i privades, estan sumant sinèrgies per proposar accions concretes i identificar indicadors que permetin visualitzar el camí recorregut, gestionar desviacions i concretar un canvi en positiu i inclusiu.

En aquest sentit, des de l'Oficina de Turisme d'Alella s'han activat un conjunt d'iniciatives i projectes, que són els següents:

Fulles de parra


L'Oficina de Turisme d'Alella, durant el procés de distinció del segell Biosphere, ha redactat un document de política de turisme responsable que es resumeix en els següents punts:
Política de turisme responsableAquest alineament es revisa i actualitza sempre que les circumstàncies ho requereixin, adoptant i publicant els nous objectius de sostenibilitat.


Pujar al principi de la pàgina