DIMARTS
8
SETEMBRE
2015
20:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Classe Magistrals: La volta al món en 80 minuts, amb Rosa Vila
PLACES EXHAURIDES
Lloc Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza Ajuntament d'Alella

CLASSES MAGISTRALS DE TAST DE VINS

Dimarts, 8 de setembre Classe magistral

La volta al món en 80 minuts amb Rosa Vila, primera dona sommelier de Catalunya i alellenca. Començarem el viatge a Sudàfrica, amb un vi negre rodó; continuarem per Argentina, amb un misteriós Malbec; d'un salt de cangur ens plantarem en Australia per a tastar un vi molt gustós i aromàtic. I acabarem el nostre viatge a la vella Europa, amb un sabor sorprenent. Bon viatge!

Rosa Vila

Dimecres, 9 de setembre Classe magistral

La Naturalitat en el vi amb Carlos Puñet. El sommelier masnoví, i finalista del concurs Nas d'Or 2012, ens explicarà el món dels vins naturals. A la sessió aprendrem a diferenciar els vins ecològics dels vins dinàmics. Tastarem aquests vins, elaborats d'una manera especial i en harmonia amb la naturalesa, per a comprendre la filosofia que els rodeja.

Carlos Puñet

Foto: Òscar Pallarès

Dijous, 10 de setembre Classe magistral

Montse Velasco

Tast a colors amb Montse Velasco, sommelier, montgatina i guanyadora del Nas d'Or 2011. La sessió planteja una manera fàcil i original de trobar l'harmonia: es compaginaran els plats i els vins a partir dels colors. El joc visual ens farà posar alegria a la taula i gaudir de tots els detalls. Serà una sessió divertida i en la que tots ens podrem sentir involucrats.  

Inscripcions a: Compra d'entrades fins al 6 de setembre a l'Oficina de Turisme.  Si en queden places lliures es podran comprar entrades fins al començament de l'activitat.
Preu d'entrada: 10 euros cada classe magistral. 25 euros el pack de les 3 classe magistrals. I 30 euros el pack de conferència + les 3 classes magistrals.
Places limitades
Hora: 20h
Lloc: Can Lleonart

Programa de ma

Pujar al principi de la pàgina