Riera Fosca, 2
T. 935 554 650 - alella.ofturisme
La tardor també es temps de lleguminoses. Vina a gaudir d’ aquest taller de cuina on les lleguminoses seran l'ingredient principal. La nostre xef Annette Schroeder ens explicarà 4 receptes de cuina que cuinarem junts i després soparem soparem maridant les creacions fetes amb els nostres vins.
L'activitat inclou:
Taller de cuina/maridatge: 4 platets + 4 vins.
El menú a cuinar i maridar:
Hummus de cigró i xampinyó. Aquesta versió d'un saludable hummus està ple de sabors del nostre camp. Xampinyons, all, oli d'oliva ecològic de proximitat, llimones del jardí i un toc de romaní.
Bouquet d'Alella Blanc 2022
Bolets de Castanyer sobre mongetes amb botifarra blanca. El bolet de castanyer és tota una flor dels boscos de tardor. Aromàtica i tendra la muntarem sobre les mongetes recentment collides i guisades amb botifarra blanca.
Bouquet d'Alella Garnaxa negra 2022
Magdalenes gluten free de llentia vermella, bolet shitake i pebrots del piquillo. Moldrem la llentia vermella fins a obtenir una massa amb la qual farem esponjoses magdalenes sense glútens i amb molt de sabor.
Entre Amics blanc 2022
Magret d’ànec sobre llentia caviar. Pit de pollastre d’ànec marcada i daurada sobre llenties negres estofades al punt de cocció.
Bouquet d'Alella Syrah 2021
Comprar entrades Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.